nokia n8 öncam destek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Punish3R55

Punish3R55

Üye
    Konu Sahibi
nokia n8 öncam destek
arkadaslar n8 ımı almadan once kutusundan cıkarttıgm dada farkındaydım bılınclı olarak aldım sol ust kose kalkıkdı halada kalkık ve ekran ful toz oldu dokunma zayıflıyo kvk ya bu ufacıksyden veırrsm 1ay alamam ben cıkarsam garantıdn cıkarmı cıkarıp yenıdn taksam oncamı yada yapıskanlı flnmı tırnaklımı krkuyorumda cıkarmaya resımdekı gıbı cıkarıp yenıdn takakmam lazm yorumlarınıza gore hareket edıcm hatta vıdeo olarak bana lınk atarsanız ordan gorup oncamı nasıl cıkartacagım hakkında fıkırsahıbı olup cıkartırım

Starsley

Bence kendin çıkarmaya çalışma

Punish3R55

Punish3R55

Üye
    Konu Sahibi
yok komple acmıcm aldıgmdada sordumm teknosada calısan akrabama magaza sorumlusuydu benım dısarda teknık srvıs arkadsm 5dk da halleder bu ısıdedı garntı dısı olmaz dedı ozmnda ıslrr yogndu halledemedık sımdı ben sadece ustcamı cıkarp takmam lazm komple acmıcm yanı telı sadece ustcam

Starsley

Eğer yapabilirim diyorsan yap zaten arkadaşın garanti dışı olmaz demiş.

Punish3R55

Punish3R55

Üye
    Konu Sahibi
Yapa bılmem ıcın bıkac vıdeo ızlemem lazm sokup takma ıle ılgılı youtubede vıdeo bulamadım bula bılen varsa paylasa bılırmı

muratcan1905

Üye
bence bilen birine yaptır kendin yapma birde elinde kalırsa sonra kötü olur

Utku

Utku

Üye
madem defolu olduğunu anladın niye aldın telefonun tamamını sökmeden çıkmaz o cam

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
Telefonun tamamını sökmeden çıkmazsa çıkarma garanti dışı olur

suat1111

suat1111

Üye
nokia cara lere git hemen bakarlar

Punish3R55

Punish3R55

Üye
    Konu Sahibi
yaben telı 4 ay bekledım cıkmasını teknosayla konustum getıttırdım bole cıkdı hatta kutuyu kalem ucuyla delmısler kameranın ust kapagında kalemın ızı cıkmıs kalem ucu var bılerek aldım baska secenegm yokkdu cunku hc bıyerde bulamamıstm sımdı camın sol tarafına tırnak attım asaakadar elıme geldıde sundan korkuyorum cama baglı bı kablo bı slot fln varmı acaba onu orenmeye calısıyorum dırek baglantısızmı camın altı ceksem kopck bısıler varmı

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
yaben telı 4 ay bekledım cıkmasını teknosayla konustum getıttırdım bole cıkdı hatta kutuyu kalem ucuyla delmısler kameranın ust kapagında kalemın ızı cıkmıs kalem ucu var bılerek aldım baska secenegm yokkdu cunku hc bıyerde bulamamıstm sımdı camın sol tarafına tırnak attım asaakadar elıme geldıde sundan korkuyorum cama baglı bı kablo bı slot fln varmı acaba onu orenmeye calısıyorum dırek baglantısızmı camın altı ceksem kopck bısıler varmı
telefonda istediğini yapabiliyorsan kurcalama hepten gitmesin

embome

embome

Üye
Kardeşim 15 gün olmadıysa eğer
durumu aldıgın yere bildir,değiştirmek zorundalar...

Punish3R55

Punish3R55

Üye
    Konu Sahibi
ya aslında camı tutan kenarla varya dıkdortgen çerceve o cıkmadan sadece oncamı cıkartıp tekrar sağlıklı bısekılde taksam sorun kalkıcak ama korku var tabı cama baglı bı slot varmıkı acaba goremedım hıc bı vıdeo da tam olarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...