Nokia n8 olu pixel yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oskis

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n8 olu pixel yardim
1hfta oncesinde son surumu ckti guncellemistim dun fark ettm byle sorn yktu...beyaz yesil sari ekranda noktalar war kendi kndine nsl ckti bu yardmci olun lutfn

Utku

Utku

Üye
aldığın yere götür:oke:

projectmaximo

projectmaximo

Üye
ekranda ufak çizikler de olabilir.ışığın kırılıp öyle görünmesine neden oluyo olabilir..ekranda jelatin duruyomu hala?

oskis

Üye
    Konu Sahibi
ekranda ufak çizikler de olabilir.ışığın kırılıp öyle görünmesine neden oluyo olabilir..ekranda jelatin duruyomu hala?

çikardim ve camina cizilmemesi için yapiştiralanlardan yapiştirdim ama bu bi anda çikti boyle bi sorun yeni oldu yani eskiden yoktu boyle bişy dedigim gibi acaba versiyon güncelledim die olabilirmi acaba? ilk aldigimda yoktu byle bi sorun

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
bende mat jelatin yapıştırdım ekran canlılığı gitti bazi pixeller öne çıkar oldu sendede jelatin yüzünden oluyor olabilir

accman

accman

Üye
çizilmez ekran filmlerinde oluyor o bende de var..dert etmeyin..özellikle ekran beyaz olduğunda farkedersiniz..yani ben de öyle

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
Utku

Utku

Üye
pixeller çıktı diyince siyah sandım ben

yorgun_5388

yorgun_5388

Üye
arkdaslar bu bahseddıgınız noktalar ekranın her yerınde var dımı?bendede var canımı sıkıyo beyaz ekranda..?jılatın yok benmkınde ?sızde dokunmatık algılayıcı noktları gözukuyomu?bahseddıgınız omu..ben tlı satım galaxs sl alcam en ıyısı anlasıldı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt