Nokia N8 NTFS Dosya Sistemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
szralp

szralp

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 NTFS Dosya Sistemi
Arkadaşlar bizim N8 ler ntfs dosya sistemini desteklemiyor sadece fat32 ile biçimlendirilmiş bellekleri görüyor. Fakat fat32 ile biçimlendirilmiş belleklerede 4 gb yada daha büyük dosyalar atamıyorsunuz bu sorunu yaşayan yada buna çözümü olan var mı? Çok sinirim bozuldu bir film atıp izliyim dedim 2 saattir uğraşıyorum tık yok :bann:

yilan53

Üye
malesf ntfs windosun dosya sistemi olduğundan desteklemiyor sadece fat32 açık kaynakların desteklediği bir dosya sistemi

szralp

szralp

Üye
    Konu Sahibi
bir kaç yabancı foruma baktım ileriki versiyonlarda bu sorunu gidericekleri söylenmiş doğrumudur acaba ne telefona nede flash belleğe dvd film atamıosunuz o zaman hdmi bağlantısının ne anlamı kalıyor ki zaten çok mantıksız. Programla flan çözülemez mi acaba?

yilan53

Üye
filmleri bölerek atabilirsiniz şuanda tek çözümü bu bir de şey dumuştum winrar ile partlara bölüp sonra o hafıza kartının içine çıkartacaksın diye ama doğrı mu bilmiyorum denemek lazım

szralp

szralp

Üye
    Konu Sahibi
hmm denemek lazım teşekkür ederim işe yararsa haber veririm =)

yilan53

Üye
rica ederim bir dene bakalım işe yararsa soylersin

szralp

szralp

Üye
    Konu Sahibi
maalesef olmuyor dosyaları çıkardıktan sonra yine aynı hatayı veriyor bu dosya sistem için çok büyük :nono:

yilan53

Üye
hmm demekki olmayacak bölüp atmakdan başka çözüm yok sanırm

umutarslan

Üye
film mkv sanırım filmi 4gb dan bölün atın belleğe. MKVMERGE programıyla kayıpsız ve hızlı şekilde bölebilrisiniz.programın içine sürükleyin filmi sonra global kısmından kırmızı halka içindekileri yapın.filmi after duration kısmından dakika olarak bölebilirsiniz.pc özelliklerine göre 3-5 dakikada biter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt