Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
Nokia N8: Ne Zaman Türkiye'de Satışa Sunulacak?
2010 yılının ilk çeyreğinde de dünyanın en büyük üreticisi ünvanını devam ettirmeyi başarann Nokia firması, yeni amiral gemisi Nokia N8’i Türkiye’de ne zaman satışa sunacağı hakkındaki bilgiler yavaş yavaş netlik kazanıyor. 12 Megapiksel kamerası ile birlikte profesyonel görüntüler elde eden ve açık kaynak kodlu olarak tasarlanmış Symbian ^3 işletim sistemi ile birlikte tüm ilgileri üzerine çekmesini beklediğimiz N8, yaptığımız araştırmalara göre Haziran ayı içerisinde dağıtılmaya başlayacak.
( Nokia N8'e ait görsel bir resim )
Cihaz Ağustos ayı içerisinde rotasını Avrupa pazarına çevirerek büyük ihtimal ile Türkiye pazarında da satışa sunulacak. Ayrıca Amazon Almanya, Nokia'nın yeni amiral gemisinin ön satışına 470 Avro'dan başladığını ancak normal satışının ne zaman başlayacağına dair herhangi bir bilgi vermediğini belirtelim.
( Nokia N8'e ait görsel bir resim )
Cihaz Ağustos ayı içerisinde rotasını Avrupa pazarına çevirerek büyük ihtimal ile Türkiye pazarında da satışa sunulacak. Ayrıca Amazon Almanya, Nokia'nın yeni amiral gemisinin ön satışına 470 Avro'dan başladığını ancak normal satışının ne zaman başlayacağına dair herhangi bir bilgi vermediğini belirtelim.
maemo gibi işletim sistemlerinde çok eksik var veya android te uygulama yok doğru düzgün
6 Sene Symbian kullanan biri olarak söylüyorum
.n95 tavan yapmıştı bi ara buda tavan yapacak iphone 4g karşısında...