• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia N8: Ne Zaman Türkiye'de Satışa Sunulacak?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia N8: Ne Zaman Türkiye'de Satışa Sunulacak?
2010 yılının ilk çeyreğinde de dünyanın en büyük üreticisi ünvanını devam ettirmeyi başarann Nokia firması, yeni amiral gemisi Nokia N8’i Türkiye’de ne zaman satışa sunacağı hakkındaki bilgiler yavaş yavaş netlik kazanıyor. 12 Megapiksel kamerası ile birlikte profesyonel görüntüler elde eden ve açık kaynak kodlu olarak tasarlanmış Symbian ^3 işletim sistemi ile birlikte tüm ilgileri üzerine çekmesini beklediğimiz N8, yaptığımız araştırmalara göre Haziran ayı içerisinde dağıtılmaya başlayacak.

( Nokia N8'e ait görsel bir resim )

Cihaz Ağustos ayı içerisinde rotasını Avrupa pazarına çevirerek büyük ihtimal ile Türkiye pazarında da satışa sunulacak. Ayrıca Amazon Almanya, Nokia'nın yeni amiral gemisinin ön satışına 470 Avro'dan başladığını ancak normal satışının ne zaman başlayacağına dair herhangi bir bilgi vermediğini belirtelim.

61semih

61semih

Üye
yıne nokıa yıne symbian bırksın artık su symbian ı

hotboy_ist

Üye
merakla bekliyorum cıktıgı an almak istiyorm. 5800 cok yavas kalıyo artık

destroy116

destroy116

Üye
Multi touch özelliği eklendi diye biliyorum

lazo611

lazo611

Üye
İphone O.S 4Ever :D 6 Sene Symbian kullanan biri olarak söylüyorum

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
.Nokia N8'le bence iPhone 4G'nin satışını geçebilir diyorum..

Godfather

Godfather

Üye
Bu N8 müthiş bir şeymiş..

lazo611

lazo611

Üye
geçer çünkü daha ucuz olacak... kamerasına laf yok muhteşem symbian 3'ü nokia'da yenilik olarak görmek gerekir... iyi bir adım nokia için ama bir an önce 4G olayına geçmesi gerekir

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Harika bir cihaz ama android ile gelseydi diye düşünüyorum

>>OnurBaba<<

>>OnurBaba<<

Üye
nokianın ilk 12 mp lik telefonu olacak :).n95 tavan yapmıştı bi ara buda tavan yapacak iphone 4g karşısında...

CS BETA

CS BETA

Üye
N8 den sonra N87 cıktıgında bakim iphone dayanabilcekmi

kfyonur

Üye
ağustos da kesin çıkacak mı acaba ona göre bekliycem.

king512

king512

Üye
N8 Türkiye ye temmuz ayının ortalarında geliyor Türkiye satış fiyatı ortalama 1400 tl oalcak ilgililere duyrulur...

oskis

Üye
hazirandayiz we hala bu telefon türkiyeye gelmedi bugun gtiim cevahirde sordum nokia bayisine gelmicek türkiyeye dedi başka yere sordum temmuz weya eylül diorlar ona gore gidip iphone weya bunu alcam bekleyip nezman çikicak tam olarak
:aha:

RepresentativE

RepresentativE

Üye
bencede ya süper bir cihaz olarak görünüyor
n95 gibi satış patlaması olabilir

DERBEDER-34-

Üye
hazirandayiz we hala bu telefon türkiyeye gelmedi bugun gtiim cevahirde sordum nokia bayisine gelmicek türkiyeye dedi başka yere sordum temmuz weya eylül diorlar ona gore gidip iphone weya bunu alcam bekleyip nezman çikicak tam olarak
:aha:
geliyor kardeş nokia türkiyede satışa sunacağı yda sunduğ modelleri sadece sitesinde duyurur. ve sitye gir ba .ağustosta türkiyede..

07arda

Üye
gelsede alsak gari

killer_play_boy

killer_play_boy

Üye
GseL TelefoN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt