erkara_64
-
Konu Sahibi
-
Demek istediği öneri istemek için başlık açmışsın gibi ama telefonu almışsın bile
Nokianın önceki yeni telefonlarında şu olsa bu olsa diye şeyler oluyordu yok xenon flaş dı yok hafızaydı yok bilmem neydi derken böyle bir telefon çıktı ama etraf hâlâ ..k atanlarıyla dolu. Nokianın android veya başka bir işletim sistemine geçeceğini hiç sanmıyorum, çoğu marka kendi işletim sistemini yazıyor neden nokia başka sisteme geçsin ki.Evet kelimelerin devrilmişBu platformda neden herkes bunu soruyor ki burda Nokia N8 taraftarları var kime sorsan N8 der
teşekkür ederim, allah özenipte olmayanlara nasip etsin...ısınma oluyor biraz ama geçici, yani bir süre sonra geçiyor, sıkıntı yok yani.
hayırlı olsun bu arada.
arkadaşlar şu an da n8 elimde kurcalıyorum...
ben gibi kararsız kalan arkadaşların kesinlikle almasını tavsiye ederim...
bu arada özgür hocamız sağolsun onun deneyimleri sayesinde aldım diyebilirim....
N8de ısınma gibi birşey varsa belki alüminyum alaşımlı olduğundan, yani cihaz ısındıkça çabukcak ısıyı vermesinden olabilir.Sen de sagol kardesim, ben sadece cep telefonuna ilgi gosteren herkesin merakla bekledigi bir telefonun dunyadaki "-son kullanici statusunde- ilk kullanicilarindan birisi olarak" kendi deneyimlerimi ve telefonla ilgili dusuncelerimi paylastim..
Yeni telefonun hayirli ugurlu olsun, gule gule kullan.
Isinmadan kastin avuc icinde tutarken eli terleten ve rahatsiz eden bir isinma ise bence telefonun sorunlu.
Cok uzun sure yuksek cozunurluklu video izlerken ve 3D oyun oynarken benim telefonumun isindigini normalde ele aldigimda hissettigim soguklugu hissetmedigimde anliyorum, yani normalde govde metal oldugundan dolayi avuc icine aldigimizda surekli hissedilen soguklugu hissetmeyerek... Rahatsiz edici bir isinmayi Nokia 5800'de hissediyorum bu gibi durumlarda ama N8'de o kadar isinmayi hic hissetmedim...
mesela şöyle anlatayım size
yaptığım işlemler; telefon laptoba bağlı video kopyalıyorum ve aynı zamanda şarja takılı acaba diyorum usb den şarj olayı varya o etkiliyor olabilir mi?
normal telefon kullanımında asla ısınma söz konusu değil 30 tanede program çalıştırsamda ısınmıyor..
yanlış bir işlem yapıyorsamda mutlaka uyarın beni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?