franzliszt
Üye
Kendim bir N8 kullanıcısı olarak öncelikle şu sorunun cevabına göre telefon al derim;Telefondan beklentin kamera mı internet mi diğer multimedya özellikler mi?Kamerada N8in eline su dökemezler.N8in işlemci yavaşlığı film izlerken eğer filmi belli bi dakikaya alıyorsanız delirtebilir.İnternet için ise tek tercih HTCdir ama onun da batarya sorunu çok.Şarj aletiyle dolaşma en akılcı çözüm olur.Samsung ortalamada tercih edilebilecek en ideali 5 mpixel de normal baskı için yeterli bi kalite bence.Yine de bireysel beklentilere dikkat etmek şart...
wavecilere bulaşmayın onlara çok yükleniyoruz gerek n900 cüler gerek n8 ciler ez babam ez ez babam ez n8 in wave e üstün bir ton özelliğini sayarım böyle bakakalırsınız hızı konusundada saçmalardan seçmeler okuyorum neymiş ram az olursa mhz az olursa yavaş olurmuş hahahaha kodlanma diye birşey var bilgisizlik olurda bukadarmı olur arkadaş
wavecilere bulaşmayın onlara çok yükleniyoruz gerek n900 cüler gerek n8 ciler ez babam ez ez babam ez n8 in wave e üstün bir ton özelliğini sayarım böyle bakakalırsınız hızı konusundada saçmalardan seçmeler okuyorum neymiş ram az olursa mhz az olursa yavaş olurmuş hahahaha kodlanma diye birşey var bilgisizlik olurda bukadarmı olur arkadaş
Sen nasıl yazıyosun ben ona şaşıyorum asıl
Arkadaslar bu konuyu ben actim merak etmisttim (: Smdi söle birsey yaptik arkadaşım da wave yancısı dedimki sen wave al bnde n8 gitti wave 8530 aldı bnde n8 aradan 2 gün gecti 2 gün boyunca ben onun kini oda benmkini kullanabiliodu meğersem wave de bir sey yokmuş n8le kyıyasladımda bir dokunmatik belki iyi olabilir tam emin değlim n8inde dokunmatiği cok güzel hic birseyi yok ya nete baglandım video izlicem flas istio waveD aynı seyi n8 ile yaptim hd oyun hd film izliorum takır takır 1 kere donma yaşamadım burdan n8 le waveyi kıyaslayıpta wave yancısı olanlara gelsinler o wavede hic bise yok n8e flasdisck bağlıyorum hd film aciiorum Bluetooth mouse klavye bağlıyorum son olarak şunu demek isterim N8' ile şu işlemi yaptim 116 ekran lcdye bağladım ve Bluetooth ile mouse ve klavyeyi bağladım dev ekranda neler yaptim neler hadi kolay gelsin waveciler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?