Nokia N8 laptopa baglaynca goruntu gelmiyor :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 laptopa baglaynca goruntu gelmiyor :S
beyler n8 imi laptopa bagliamiyorum :S direk kablolari taktginda goruntu gelmemesi lazim degil mi ? plazmaya bagladgimda olmustu hatta oyun oynamistim ayni seyi laptop icinde yaptim laptpoumun HDMI girisine taktim digeri kablyla birlestiridm telede taktim iste plazmdakiyle ayni islemi yaptim direk taktginda tvde goruntu gelior ama laptopda gelmedi nasil yapcam beyler bliormusunz ? laptop win7.

bjkstormbjk

bjkstormbjk

Üye
yanlışım varsa düzeltin "laptoptaki hdmı çıkışı laptopun görüntüsünü plazmaya aktarmak için.. yani laptoptaki hdmı ile çıkış alabilirsin giriş deil." die biliyorum.. ama yanlış biliyorda olabilirim..

Trackmania

Trackmania

Üye
yanlışım varsa düzeltin "laptoptaki hdmı çıkışı laptopun görüntüsünü plazmaya aktarmak için.. yani laptoptaki hdmı ile çıkış alabilirsin giriş deil." die biliyorum.. ama yanlış biliyorda olabilirim..

Bende öle biliyordum pcyede görüntü aktarabilirmiyizki :hmmm Pcloc ile olabilir ama s3 için çıkmadı galiba :hmmm

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
aynen yaa laptop a baglmanmiyor nokia n8 :S bn plazmaya bagladim goruntu geldi ama laptopa baglaynca gelmedi goruntu :S

Uruloki

Uruloki

Üye
biraz yediniz kafanızı galiba ya arkadaş görüntü çıkışına giriş bağlarsan görüntü gelir mi ya yaomayın arkdaşlar lütfen

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
biraz yediniz kafanızı galiba ya arkadaş görüntü çıkışına giriş bağlarsan görüntü gelir mi ya yaomayın arkdaşlar lütfen

ya nasl ypcaz peki ? teldeki goruntuyu laptop a nasl vercez ?

Uruloki

Uruloki

Üye
veremezsün dostum madem lcd var elinde ona bağla hee masaüstü olsa pc ona takardın yani monitöre ama laptop zaten bağlı kasaya onu bağlayamazsın

berkayevs4

berkayevs4

Üye
veremezsün dostum madem lcd var elinde ona bağla hee masaüstü olsa pc ona takardın yani monitöre ama laptop zaten bağlı kasaya onu bağlayamazsın
dostum monitöre nasıl bağlaya bilirim?
tek çıkış var kasaya giden diyerride power kablosu???

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
ozman n8i plazmaya baglariz napalm :)

Uruloki

Uruloki

Üye
dostum monitöründe hdmi girişi varsa direk bağla yoksa aparatla bağla

ipkry

ipkry

Üye
Hero 48 arkadaşımız demek istioki; sen laptop un görüntü cıkısına, görüntü girişi bağlamak istiosun, sanırım şöle söleyince anlasılacak;
N8 canavarımızı plazmaya bağlayınca televizyon görüntüsü telefonumuza geliomu ?????
Hepsi bu laptoptaki cıkısta N8 de ki cıkış gibi sadece görüntü aktarabiliriz... sanırım acıklayıcı oldu öledeilmi Hero48?

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
hii anladim eyw :) yani laptopda girisi yok ckisi var o yuzden de laptopa telin goruntusu gelmiyor :)

Uruloki

Uruloki

Üye
evet bayağı güzel detaylandırmışsın teşekkürler

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
bncede baya iyi anlatms :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...