aagkn
Üye
-
Konu Sahibi
-
Piyasada Sorunlu sürümün kaldığını sanmıyorum... Bende alırken çok düşündüm.. çektim besmeleyi gittim aldımŞİmdilik hiç bi sorun yok..
alırken üretildiği yere mutlaka bag made in finland yazıyosa iyidir.. bide alırken mağazada hattını tak bi kaç uygulama çalıştır .. telefonu biraz kasmaya çalış.. bi sorun çıkacağını sanmam ..
haa çok acelem yok diyosan yeni sürümü bekle..
Kutusunda da yazıyorŞarj girişinin altında üretim yeri yazıyor dikkat
Şarj girişinin altında üretim yeri yazıyor dikkat
Rica ederimbu önemliydi teşekkürler
--------------- Ekleme ---------------
teşekkürler
çok mantıklı konuşmuşsun arkadaşım teşekkür ederim ,ozaman dediğini yapmak için nok,ia shoplardakn almak lazım herhalde orada sirşkülasyon çok dah fazçla oluyordur herhalde950 tl den 1250 ye kadar yolu var fiyat ucuzsa teşhir cihazı olup olmadığınıda sorunuz , kvk danda başka yerdende alsanız belli olmuyor çıktıkça yeniliyorlar . çok satılan ikinci üçüncü partileri getiren yerlerden bulmak lazım büyük şirketleri firmaları mağazaları tercih edin bence çünkü satış oranları çok olucağından yeni partiler gelicektir ve sorun oranı düşecektir diye umuyorum.
çok mantıklı konuşmuşsun arkadaşım teşekkür ederim ,ozaman dediğini yapmak için nok,ia shoplardakn almak lazım herhalde orada sirşkülasyon çok dah fazçla oluyordur herhalde
--------------- Ekleme ---------------
çok mantıklı konuşmuşsun arkadaşım teşekkür ederim ,ozaman dediğini yapmak için nokia shoplardan almak lazım herhalde orada sirkülasyon çok daha fazçla oluyordur herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?