Nokia N8 Kullanıcılarının Yorumlarını Alabilirmiyim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AgentWalter

AgentWalter

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 Kullanıcılarının Yorumlarını Alabilirmiyim?
Merhaba arkadaşlar ,

Diğer konum'da Nokia n8 mi Nokia c7 mi diye konu açmıştım, oyların %85'i n8'i gösterdi ve Nokia N8 almaya karar verdim.

Şimdide Nokia N8 kullanıcılarının yorumlarını almak istiyorum.

Kim almış ne kadar memnun acaba sadece bunu öğrenmek istiyorum. :)

Şimdiden teşekkürler :)

nonamex

Üye
Şubat ayında aldım, yaşadığım donma ve reset sorunları beni kendisinden soğuttu. Oyun ve uygulama kurma meraklısı biri olarak her kurduğum oyun ve uygulamayla telefonun daha sorunlu bir hale geldiğini fark ettim.. Internet konusunda kendi web tarayıcısı kötü, gelecek yeni tarayıcıda başarılı değil ve 3 sekmeden fazlaya izin vermiyor. Flash desteği telefonu donduruyor, video oynamaya başlıyor sonra simsiyah ekranda kalıyor, ekrana dokun vur düzelsin.. Internet konusunda Opera Mobile ile biraz kurtarıyor, onunda flash desteği yok

İyi nesi var derseniz, kamerası ve OTG özellikleri iyi, dijital kamera taşıma ihtiyacı bırakmıyor.. Birde telefon sağlam, merdivenden düştü kasasında ezikler ve çizikler var ama ekranda hiç birşey yok ve sapasağlam çalışıyor

pRime.

pRime.

Üye
bende var, fm verici hdmi çıkışı usb otg gibi donanım ve 12mp kamerası için aldım çok da memnunum, kendi tarayıcısı yavaş ama operayla çok iyi internet deneyimi veriyor. bunun dışında hiçbir sorunu yok, oyun uygulama yönünden gayet yeterli gerekli tüm uygulamalar var. telefon çok sağlam ayrıca kasa kalitesi tatrtışılmaz. gps çok iyi, önceden telefonda yüklü gelmesi ve ücretsiz olması büyük avantaj, yeni symbian güncellemesiyle de mevcut eksiklikler giderilecek, performans atrışı olacak. :oke:

• Beğen
Tepkiler: AgentWalter
AgentWalter

AgentWalter

Üye
    Konu Sahibi
Başka kullanıcı veya kullanmış kişiler varmı?

komando04

komando04

Üye
gerçekten çok güzel telefon al pişman olmazsın ama tarayıcı bazen yavaşlıyor anna ve belle ile çok güzel bir hal alacak emin ol

cardanadam

cardanadam

Üye
ben arkadaşım nonamex gibi düşünmüyorum çünkü aldığımdan beri ne donma nede reset sorunu yaşadım belki onun telefonunda bir sorun vardır evde bilgisayarım olmadığı için ben cep telefonumla giriyorum internete bu sadece bir telefon yani bir bilgisayardan beklediğiniz şeyleri bu telefondanda bekleyemezsiniz bence gayet başarılı ben genel olarak memnunum

• Beğen
AgentWalter

AgentWalter

Üye
    Konu Sahibi
Cumartesi günü telefonu elime alıyorum inşallah, yorumlarınız için teşekkür ederim. :)

cardanadam

cardanadam

Üye
rica ederim

• Beğen

nonamex

Üye
Hayırlı olsun umarım sorunsuz bir cihaza sahip olursunuz.

• Beğen
61semih

61semih

Üye
Hayırlı olsun

• Beğen
pRime.

pRime.

Üye
Hayırlı olsun.

Uruloki

Uruloki

Üye
ön siparişle aldım burda N8 in kullananlardan daha önce kullanmaya başladım her şeyi yaşadım diyebilirim bu cihazla he reset konusuna gelicek olursk ben ilk zaanda PR1 iken üç kere yaptı bana ama güncellemeler ile gitti sonra whatsapp kurdum ondan dolayı sorun oldu biraz sildim telefon tekrar çoştu şarj süresi filan arttı bayağı diyebilirim sonra web browser a gelelim evet yavaş diyebilirim ama ben internet ihtiyacımı onunla karşılıyorum operaya ise büyük boyutlu sitelerde başvuruyorum o kadar bence eksileri bunlar artılarına gelicek olursak kamera(heal yeahhh) otg(insanlar telefona usb bellek ve envai çeşit cihaz taktığımı görünce şok oluyorlar) HDMI(süper 60 fps de 1280*720 oyun oynayabilirsin) çok dayanıklı yani bayağı bir düşme ve çarpması var sonra her istediğini yapabileceğin bir cihaz bence he symbian faktörü var işte uygulama ve oyun konusunda eksik diyorlar şu an içi uygulamada sorunum yok oyun ise çıkmaya başladı(ki oyunda oynamam ben o da var) bence fiyatını hakeden bir cihaz fakat yeni serilerde düzeldimi mi bilmiyorum ama güç yönetiminde sorun vardı bazı cihazlarda o seriye rast gelmezsen çok rahat edersin mesela kamera taşımayacaksın bundan sonra hem video olsun hem fotoğrafda olsun(insanlar 12mp yazısını görünce şok oluyorlar mesela benimkinde kapak var diyor kaç mp diyorum 12 hadi lan diyecek gibi olunca kapağı çıkartıyorum adam şok geçiyor) sonra tasarımıda güzel bir cihaz ayakta durabiliyor çok cool oluyor o zaman diyebilirim dediğim gibi soru çıkarmadığı zaman cihaz süper ama sorun yaratırsa ondan kötüsünü bulamazsın merak ettiklerin olursa sor bu arada önerim alıcağın zaman nokia shoptan al orda angry birds kapakları var onlardanda alırsın gayet güzel olur ve renk olarakda gümüş yani silver white olanı al derim

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt