Nokia N8 Kullanıcıları Burada...

Sponsorlu Bağlantılar

Apit"

Apit"

Üye
tema kadar basit bir olay değil . ve ovi storedan bile indirdiğin temalarda mutlaka bir sekmede menü düzeninde bir uyumsuzluk var adam gibi dört dörtlük tema bile yapamıyorlar. zaten 5 yıl önceki n70ten beri aynı arayüz bıktırdı artık. telefonu değiştiriyorsun fakat bi bakıyosun aldıktan 2 saat sonra ben yine mi aynı teli kullanıyorum diyorsun. gerçekten bıktırdı artık. görselleştiremediler yıllardır. hiçbir anlamda...

Nokianın ara yüzü symbianlarda aynı. yani işletim sisteminin getirisi. Aslında güzel. ama zevkler ve renkler tartışılamaz... mesela samsung basitti...

yilan53

Üye
bende yeni aldım 1 hafta beni de yazın

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende dün aldım bu harika cihazı.

cakal_memo

Üye
15.12.2010dan bu yana n8

RdvanA.

RdvanA.

Üye
artık bende 1 n8 kullanıcısıyım

emre_6795

emre_6795

Üye
güzel telefon almayı düşünüyorum

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
son 3 5800 e72 ve nokia n8.tek kelime ile mükemmel telefon

marsoy

marsoy

Üye
3 kasımdan beri

fikret3968

fikret3968

Üye
benide ekleyin listeye yahu

delidolunet

delidolunet

Üye
beni de ekleyin :)

ogunahmet

Üye
Bende N8 kullanıyorum

-alikan-

-alikan-

Üye
Konuyu 5119 kişi okumuş 211 kişi yorum yapmış 123 kişi burda yazıyo. Sadece 123 kişi mi var kullanan.??

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Konuyu 5119 kişi okumuş 211 kişi yorum yapmış 123 kişi burda yazıyo. Sadece 123 kişi mi var kullanan.??
Telefonu kullandığını söylemek istemeyenler olabilir diye düşünüyorum .

yilmazumut

yilmazumut

Üye
bende varım arkadaşlar N8 de :)

burhangnys

Üye
11/11/2010 dan beri

dangerock

Üye
03-01-2011.. Ben de n8ciler kervanına dün katıldım.

serkansahin_67

serkansahin_67

Üye
05-01-2011 yeni bir başlangıç NOKIA N8 + 8GB CARD

mydonnoz

Üye
Arkadaşlar henüz N8 almadım o nedenle anketinize katılmadım.Yinede foruma katılmamda sakınca yoktur umarım.EW de inceleme imkanı buldum oldukça güzel özelliklerde.Benim sormak istediğim şuan N8 kullanan arkadaşlar http:// linlerinden download yapabiliyormusunuz? Bildiğiniz , ... gibi linkleri çalıştırıyormu? Bunu sormamdaki amaç internette paylaşılan riplenmiş filmleri indirmek istemem. İndirme hızı kesinlikle önemli değildir.3G ile indirmeyi deneyerek cevap yazarsanız yeterli olur.Teşekkürler.
Ayrıca şuan piyasada bulabileceğim N8 in versiyonunun yeni veya eski olduğunu nasıl anlayabilirim?

mathman20

Üye
Beni de ekleyin.

Üst Alt