Nokia N8 Kullanıcıları Burada...

Sponsorlu Bağlantılar

ataparkli61

Üye
bende yeni aldım daha 2 gün oldu

mc_mc3

mc_mc3

Üye
Bende varım arkadaşlar

erase43

erase43

Üye
23 ünde elime geçti. Bende varım :D

allp

allp

Üye
bende varım arkadaşlar gri N8 :D :D

serhatoktar

serhatoktar

Üye
Bende Bende :D

ENDÜLÜS

Üye
Bende varım 5 gün oldu alalı gümüş renk

*JoKeR*

Üye
Bende varım

salihqw

Üye
bende n8 kullanıyorum.Hicbır sorunda yasatmıyor.

wolf 26

wolf 26

Üye
1 aralık

welat.

Üye
benide ekliyebilirsiniz,nokia shopa geldiği ilk gün aldım,yani yaklaşık bir buçuk ay oldu.

repcic

Üye
bugün aldım

orhaan48

orhaan48

Üye
arkadaşlar bu n8 in kalemini kullanan varmı varsa nerden temin edebiliriz.teşekkürlr.
arkadaşım bu n8 bunda kalem kullanamazsın cihazın ekranı amoled ve elindeki ısı ile çalışır bi ölü elini yada herhangi bi maddeyi ekrana değdir tepki vermez. bu yüzden kalem falan kullanılmaz

--------------- Ekleme ---------------

sorumu yanıtlayabilecek olan var mı acaba?
anlayabilmiş değilim bende hem 5800 hemde n8 var ve 5800 uzmanıyım n8 ilede hala uğraşıom tam anlamıyla çözmek için sen 5800 da video çekiminde flaşh var demişsin burda yanlışın var 5800 da video çekerken kırmızı bi flaşh yanıo ve aynısı n8 dede var

abattal86

Üye
wifi ile bağlanmama rağmen internet sitesini hep mobil site ile açıyor bunu her seferinde sayfanının en altında tüm site linkine tıklayarak orijinal görüntüsünü alıyorum her internet sitesine girdiğimde mobil değilde nasıl tüm site moduna getirebilirim

barisakkaya

Üye
Şarj ile ilgili problemim var arkadaşlar yardımcı olabilicekler lütfen konuya bakabilirler mi

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
N8'in kamerası ile Wave'yi karşılaştırınca almaktan vazgeçtim...

ziya68

ziya68

Üye
1hafta önce aldim cts caldirdim bu gün gidip bi tane daha aldim beni iki kere yazsaniz fena olmaz hani
polise gittim calan yada bulan polise teslim ederse anca alabiliyormusum ne sacma buda yetmiyor
operatör servisime gittim tlf kitletmek icin tlf kitleyemiyoruz dediler arti sim kart icin 30euro aldilar acaba türkiyeden kitletme imkanim varmi bilgisi olan arkadaslar bilgisini paylasirsa sevinirim

bobst

Üye
bobst52

casper18

Üye

Iphone 4 - N8

Video çekimleri

19051984

Üye
(serkan akın) ben de kullanıyorum bır aydır...

muslumkocak

Üye
Evet gümüş gri ile bende nihayet kavuştum. Herkes güle güle kullansın.

Üst Alt