Nokia N8 Kullanıcıları Burada...

oktay_64

Üye
selam
yeni N8 aldım eklermisiniz

phoenix_

Üye
beni niye eklemeddiniiz

--------------- Ekleme ---------------

al arkadsm al hiç bi sorun yok ne diyorlarsa yalan bem 1500 tl bile olsa alacaktm 1100neki bu telefona hattansuan n8le yazıyorm pcden bile iyi

yalan falan değil.iyi bir bilgisayar/telefon kullanıcısıyım.gerçekten kilitlenmeler oluyor.geçen durduk yere kilitlendi.açma-kapama basılı tutup 3kere titreterek açtım aleti.

sonra opera da facebookta falan geziyorum diyelim ki.çok tıkladım hızlı kullanmak istedim kapanıverdi uygulama(çoğu uygulamada oluyor)

ANCAAK: Donanım yönü olarak mükemmmmel bir telefon.fotograf-video çekimleri çok çok iyi.harika gibi bir şey.verdiği ses çok.uygulama desteği şimdilik abartı çok değil ama OS yeni,yenileri çıkacaktır.

Donmaları da amiral gemisi dediği alet için nokia güncellemelerle telafi eder umarım.donanımsal bence donmalar çünkü tek donanımsal kötü yanı rami.yetmiyor.

starın varsa alma derim ben ama yoksa git al.çok memnun kalacaksın

emircebi

Üye
beni de ekleyin beni de me me me 6 aralıktan beri bendede vağ.

arkadaşlar nokia ana sayfasında duyurdu duyuralı bekliyordum aralık 2010 da aldım en sonunda yaklaşık 6 ay gibi bir zaman bekledim yani ama beklediğime değmiş

Alalı 20 Günü Geçiyor Biraz Geç Katılıyorum AMa Neyse Herkeze N8'i Hayırlı Olsun İnşALLAH İleriki Dönemde WM 7 N8' ede Geçerse İyi Bir Optimizasyon Ve Nokia ya Özel Güzel İşler Yaparlar Ve Uygulamaları da İphoneninki Gibi Çoğaltırlar

lariscot

Üye
Ben N8 sahibiyim ve mutluyum

WebStyle

Üye
Arkadaşlar bu cihaz ne zaman gelecek acaba tekrar Türkiye'ye 1.partlar tükenmiş hiç bir yer de bulamıyorum ne olduğum memlekette ne de internet üzerindeki teknoloji mağazaların da.. yok yok yok! valla bıktım artık 2 aydır bekliyorum yaw :S eğer telefoncu ya da yakın arkadaşların dan duyan varsa 2.partların ne zaman Türkiye'ye geleceği konusun da bilgisi olan varsa yazabilir mi? Bende aranıza bir an önce katılmak istiyorum ama gel gelim cihaz Türkiye'de yok

Kubde

Üye
mobilBoxPro Nokia dab radio asphalt 5 ve iki adet haritalar güncellemesi geldi bu en baştaki iki güncelleme ne ile alakalı arkadaşlar?

02.02.2011
Bu tarihten beri bende varım

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Buraya kadar herkes eklendi.

semati

Üye
Beni de ekleyin. lay lay lay lay lay lay laaaaayyy oooooo N8 =)

anlay

Üye
benide eklerseniz sevinirim biraz önce aldım ayarları yapıyorum ama oyun bulamadımbeceriksizim galiba