Nokia N8 Kullanıcıları Burada...

ubeyd

Üye
Bangladeşten geldi N8 phoenixle türkçe dil yükledim Harika telefon...

kufu76

Üye
selam arkadaşlar bende sizlerden biriyim aranıza hoşgeldim telefonlumuzla ilgili programlar oyunlar vs... birşeyler olursa paylaşalım lütfen olur mu ?

CRANCK

Üye
bende kullanıyorum n8

Apit"

Üye
arkadaşlar sizce bu telefon tr de hangi mağazadan alınır_? sağlam bir seri açısından teknosa ya da bimeks gibi

Rich4arD

Üye
Apit";3056857' Alıntı:
arkadaşlar sizce bu telefon tr de hangi mağazadan alınır_? sağlam bir seri açısından teknosa ya da bimeks gibi
Ben sana turkcell yada Nokia Shop ' u tavsiye ederim .

gogolag

Üye
arkadaşım doğumgününde falan sakın n8 alma. ben dün n8imi zarar ederek sattım samsung wave aldım. yıllardır nokia kullandığım halde nokia yıllardır aynı arayüzle çıkmaktan sıkılmamış karşımıza. bakın işletim sistemi demiyorum arayüz. 14 aralıkta almıştım teli ve 15 gün sonra sattım. okadar bıkmışım hep aynı görüntüden. sakın almayın. nokia müşterileri nasılsa alıyor diye hiç yenilik yapmıyor. artık son verdim nokia benim için 10 yıl sonunda bitmiştir. wave bambaşka her anlamda....

Apit"

Üye

arkadaşım tercih meselesi. bende samsung galaxy kullanıyorum hiç memnun değilim ara yüzden. mesela uygulamaları yükleyince 3 tane menünün dışına çıkıyor. ben çok yükledim ve 8 tane kaydırılacak mnü oldu. bir uygulamayı açmak için ha bire kaydırma yapıyorsun bu ne saçmalık!!! nokianın kinde dosya içerisine koyup görüntü kirliliği olmuyor.... n8 almayı sabırsızlıkla bekliyorum....

Rich4arD

Üye
Katılıyorum Mesela ben derledim toparladım hep düzenledim kaydırmama gerek yok tam sayfa hep karşımda .

sharpie

Üye
madem nokiadan görüntüsünden bıktınız tema yükleyin.bukadarmı zor.

gogolag

Üye
madem nokiadan görüntüsünden bıktınız tema yükleyin.bukadarmı zor.
tema kadar basit bir olay değil . ve ovi storedan bile indirdiğin temalarda mutlaka bir sekmede menü düzeninde bir uyumsuzluk var adam gibi dört dörtlük tema bile yapamıyorlar. zaten 5 yıl önceki n70ten beri aynı arayüz bıktırdı artık. telefonu değiştiriyorsun fakat bi bakıyosun aldıktan 2 saat sonra ben yine mi aynı teli kullanıyorum diyorsun. gerçekten bıktırdı artık. görselleştiremediler yıllardır. hiçbir anlamda...

uafreak

Üye
Merhaba arkadaşlar 4 gun once aldım bu telefonu fakat son 2 gundur telefon bazen reset atıp bastan baslıo ve bu sınırlerımı bozmaya basladı,anladımkı bu olay sonsuz döngü olayı imiş ve bu sorun sonunda telefonu hiç açamamanıza neden oluyormuş. Sorum su, sızce aldıgım yere gıdıp dırek gerı ıadesını mı ya da yenısını mı ıstemelı mıyım yoksa garantıye mı gıtmelıyım? Cunku bıraz arastırdım netten kvk sadece yazılım yukleyıp gerı verıomus o da sorunu cozmuyormus. Nokıa nın bu soruna acıklaması da su oldu yazılmsal degıl uretımde br hata oldugu onuda nokia yetkili şubelerinin çok kolay çözdüğünü açıkladı. Fakat bizim ülkemizde ne yazıkki bu açıklamayı sallamıyolar. Çok acil cevaplarınızı bekliorum pazartesi bu işi haletmem lazım çok geç olmadan.. Şimdiden teşekkürler..