nokia n8 internet baglantı kesilimiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
nokia n8 internet baglantı kesilimiyor
selam forum,
Arkadaşlar ben nokia n8 de hotmail hesabımı actım ve mailerimi okuyorum.Ama telefonda şimdi durmadan internete baglandı diye simge var.Ben bunun böyle olmasını istemiyorum.Yani istedigim zaman maillerimi acayım ve ozaman internete baglansın.Sürekli baglı kalmasın.Böyle hem durmadan email geldigi zaman mesaj geliyor ve ayriyetten kontor gidiyor.Yani hem hesabım olsum hemde ben istedigim zaman mailerime bakayım ve bundan dolayı durmadan interne baglı olmasın.Umarım derdimi iyi anlattım.Umarım yardımcı olabilirsiniz.

Birde nokia n8 ile internette yasakları sitelere nasıl girerim.???Girmek istedigim sitelere (sex veya adult siteleri degil:) ..) türk telekom tarafından engelli.Bunun bir dns ayarı varmı tıpki bilgisayardaki gibi.hani 4.4.4.1 ve 4.2.2.5

teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

bilgisi olan yokmu arkadaşlar:(

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
internet bağlantısını hotmail den kaynaklanıyor diyorsan çözümü kolay..seçeneklerden çıkış dersin sorun ortadan kalkar...eğer bunda değil de tv programlarından olmasın...onlarıda WEB TV KLASÖRÜNE atarsın....sorun olmaz....bende bu şekilde olmuştu aynı sorun.....haa bu arada sosyal paylaşım ağları yazan programdan da çıkış yapmayı nutma...

marsoy

marsoy

Üye
ovi mapsten kaynaklanıyo arkadaşım benim tlfondada aynı sıkıntı var bi bakıyorum girmiş kendi kendine internete kontör yüklemez oldum yahu bunun yüzünden

selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
hotmaildem cıkış yapıyorum.ama yine halen internet baglantsı var.hotmail hesabını tam anlamıyla silince interbaglantısı gidiyor.yani başka birşeyden kaynaklanmıyor.sırf hotmail hesabını acınca internetbaglantısı var.hesabdan normal cıkışda yapıyorum ama halen baglantılı gösteriyor.dedigim gibi hesabı tam silince o zaman internet baglantısı kesiyor.ama bu sefer maillerimi 1-3 saat sonra okumak icin hesabımı yeniden kurmam gerekiyor.bunun başka bir yolu yokmu yaa.

matanist

matanist

Üye
Evet aynı problemi ben de yaşadım. Yalnız ben Wlan ve ücretsiz internet kullandığımdan sorun olmadı. yine de kendi kendine bağlanması sinirlerimi bozduğundan ben de kaldırdım. Kaldırınca artık girmez oldu :D Buna bir çözüm şart.

selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
telefonda ücretsiz internet nasıl oluyor arkadaşım.wlan da heryerde bulunmuyor.

melgklay

melgklay

Üye
1. telefonda ücretsiz internet diye bişi yok.. wifi var, wlan var, bide hattının sana sunduğu paketler var o kadar..
ayrıca hotmail sorunu olan arkadaşım, tüm bağlantı ayarlarını iyice karıştır.. ama dikkat et bağlantıyla ilgili pekçok yerde ayarlar menüsü var, gerekirse hepsini gez.. sadece wlan ile bağlanacak şekilde, bağlantı gerektiğinde sana soracak şekilde ayarla.. bendede aynı sorun vardı böyle hallettim.. hotmail hesabım 1 saatte bir güncellensin dedim ayarlardan.. şimdi her 1 saatte bir telefon kontrol edio, eğer önceden tanımlı olan (yani şifresini falan girip kullandığım) bir wlan alanı içindeysem bağlanıyo, mail varsa ötüyo yoksa 5 dk. sonra kapanıyo.. eğer wlan alanında değilsem zaten bir sonraki saate kalıyo.. bence sen bu ayarları kesin yap ama artı olarakta hattının internet paketlerini incele ve uygun olanını kullan.. örneğin avea aylık 100mb.. bu mail için muhteşem oluyo..

selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
Birde nokia n8 ile internette yasakları sitelere nasıl girerim.???Girmek istedigim sitelere (sex veya adult siteleri degil:) ..) türk telekom tarafından engelli.Bunun bir dns ayarı varmı tıpki bilgisayardaki gibi.hani 4.4.4.1 ve 4.2.2.5

pRime.

pRime.

Üye
N8 dekine bakmadım fakat n85 te ve e52 de nasıl yaptığımı anlatayım:

Ayarlara gir ve bağlantıyı aç.

Hedeflere tıkla ve dnse sini değişmek istediğin bağlantıyı bul.
Bağlantının üstüne gel ve seçenek/düzenle de...

Daha sonra tekrar seçenek de ve gelişmiş ayarlara tıkla ve orada ağ türü ipv4 falan göreceksin...

Dnse adreslerinin üstüne tıkla ve çıkan boşluklara istediğin rakamları gir...

Eski haline döndürmek için de dnse adreslerini tekrar 0.0.0.0 0.0.0.0 yap. Umarım N8de de böyledir.

matanist

matanist

Üye
telefonda ücretsiz internet nasıl oluyor arkadaşım.wlan da heryerde bulunmuyor.

Pardon arkadaşlar. Ücretsizden kastım vodafone süper internet. Bu telefonu alır almaz ilk yaptığım işlerden biri oldu (Sonuçta ayda 8tl pek dokunmaz. Zaten yanlışlıkla girdiğinizde her ay aynı parayı verirsiniz bir internet tarifeniz yoksa :D ).
Ücretsiz diye birşey yok sonuçta :D ayda 8 tl cik :D

KANDIL61

Üye
slm arkadaşlar n 8 interneti isteginiz zaman kesebilyorsunuz kontor gitme derdine son yapmanız gereken 1 MENU ACIYORUZ 2 AYARLAR TIKLA 3 BAGLANTI ACIYORUZ 4 YÖNETİM AYARLARINI BULUYORUZ 5 PAKET VERİNİ ACIYORUZ 6 PAKET VERİ BAGLANTISINA TIKLIYORUZ GEREKTİGİNDE VE VAR OLDUGUNDA ÇIKYOR BİZ GEREKTİGİNDEYE TIKLIYORUZ BU KADAR ARKADAŞLAR ARTIK KONTORLARINIZ GİTMİCEK

N 8 dns ayarları 1 menu 2 ayarlar 3baglantıya tıklıyoruz 4 ayarlar 5 hedefler acıyoruz 6 sonra var olan interneti acıyoruz üzerine tıklyoruz seceneklerden gelişmiş ayar diyoruz dns adreslri çıkyor oraya bu kodları yazın birinci dns 4.2.21 ikinci dnsye 4.2.2.2 bunları yapın isteginiz siteye rahatlıkla girin

erkinsarpkaya

Üye
slm arkadaşlar n 8 interneti isteginiz zaman kesebilyorsunuz kontor gitme derdine son yapmanız gereken 1 MENU ACIYORUZ 2 AYARLAR TIKLA 3 BAGLANTI ACIYORUZ 4 YÖNETİM AYARLARINI BULUYORUZ 5 PAKET VERİNİ ACIYORUZ 6 PAKET VERİ BAGLANTISINA TIKLIYORUZ GEREKTİGİNDE VE VAR OLDUGUNDA ÇIKYOR BİZ GEREKTİGİNDEYE TIKLIYORUZ BU KADAR ARKADAŞLAR ARTIK KONTORLARINIZ GİTMİCEK

N 8 dns ayarları 1 menu 2 ayarlar 3baglantıya tıklıyoruz 4 ayarlar 5 hedefler acıyoruz 6 sonra var olan interneti acıyoruz üzerine tıklyoruz seceneklerden gelişmiş ayar diyoruz dns adreslri çıkyor oraya bu kodları yazın birinci dns 4.2.21 ikinci dnsye 4.2.2.2 bunları yapın isteginiz siteye rahatlıkla girin

N8 wlan tekrar tekrar internete bağlantısını kesme menu -- ayarlar -- bağlantı -- ayarlar -- hedefler-- internet bağlandığı erişim noktsının üzerine basılı tutun ve erişim noktasını silin tabi bunu yapmadan önce internet bağlantısını kesip kısa surede silmeniz gerekiyor yoksa bağlantı kullanılıyor deyip silmenize izin vermiyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt