mathman20
Üye
-
Konu Sahibi
-
Eeeee?
Çokmu Önemli bu imla hatası.. göze çarpan bişe bile deil..
bu imla hatası deil ki :S Oturum diye bir şey var mesajlarda bir de gelen kutusu heralde açacağı klasörü vurgulamak için öyle yazıyordur Oturum diye ?
Garip gibi görünüyor ama aslında imla hatası yok burdan bakınca .imla hatası yok iki şekildede kullanılabilir alttaki linkte mevcut 20. sırada kelime
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
imla hatası yok iki şekildede kullanılabilir alttaki linkte mevcut 20. sırada kelime
hiç bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum bu forumdakardeşim elin avrupalısı yapıor bu cihazı...ileri de sen bir cihaz üretirsen türkçe imla kurallarına uygun bir cihaz çıkartırsın...bırak da tek sorunu bu olsun öper başıma koyarım wallahi...
Burası bi forum tabikide yorum yazılıcak .küçük bir imla hatısı için yazılan yorumlara bak yha
küçük bir imla hatısı için yazılan yorumlara bak yha
Çokmu Önemli bu imla hatası.. göze çarpan bişe bile deil..
imla hatası yok iki şekildede kullanılabilir alttaki linkte mevcut 20. sırada kelime
Belki çok önemli gibi durmuyor ama Türkçe'nin iyi kullanılması taraftarı olduğum için benim gözüme çarptı.Bu tarzdaki küçük ayrıntılar yazılımı hazırlayanların çok dikkat etmesi gereken basit hatalardır diye dile getirdim.Yoksa telefonun çalışmasında etkisi olan bir hata değil tabiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?