Nokia N8 ile çekilen resimler

hoss

Üye
hiçbir cep telefonu digital makinelerden daha kaliteli ve iyi cekemez adı üstünde cep telefonu ayrıca kullanıcıların paylaştıgı resimlerle bu resimlerin alakası yok

Del Rey

Üye
Dijital fotoğraf makineleri ile neden cep telefonlarını karşılaştırıyorsunuz hala bilmiyorum. Adı üstünde biri fotoğraf kamerası, diğeri cep telefonu. Ne kadar benziyorlar birbirlerine değil mi?

61semih

Üye
Utku™;3353391' Alıntı:
bende sony 7.2 megapixel lik fotoğraf makinesi var bu resimlerden 2 kat daha iyi çekiyor emin olun
tabiki oyledir iş megapiksel olayı degılkı canon unda 3,2 mp lık bır makınesı vardı arkadasta 2 sene once super resımcekıyordu ona bakarsan telefonla fotograf makınesını karıstırmamak gerek

mıttık

Üye
arkadaşlar n8 in kamerasını niye 7.2 lik bir fotoğraf makinesi ile karşılaştırıp aşağılıyorsunuz anlamadım o resimler n8 in gerçek performansı değil kesinlikle hyperx tarafından geliştirilen kamera modunu yükleyin önce daha sonra bakın bakalım n8 mi iyiymiş yoksa 7.2mpx yada 10mpx lik kameralar mı millet canon yada nicon nun dslr makinaları ile karşılaştırıyor bu telefonu bu resimlerin 6 tanesi 15mb ken benim çektiğim bir resim 11 mb yer kaplıyor daha fark burdan belli oluyor yani n8 in gerçek performansı bu değil n8 sırdan bir dijital fotoğraf makinasından daha iyi çekim yapabiliyor bana göre tabi birde ayarları otomatik kullanmak yerine seçeneklerden beyaz ayarını kontrastını pozlamasını filan hepsini ortama göre elle ayarlarsanız o zaman görürsünüz gerçek n8 kalitesini

ne demek karşılaştırmayın ya snçta o 12 mp af lik kamerayı koyuyosan canonlada karşılaştırırım nikonlada ... ! olay çözünürlük değil ışık algılayıcısı lens vs vs ... 12 mp lik görüntü dmk harika demek dğl mp sadece büyüklük belirtir ... yeri gelir 5 lik kamera 12 liği ezer... 3.2 lik bi nikonla çekip koyayım bakalım n8 den eser kalıyormu

3.2'lik nikondaki lensi N8'in neresine sokucaklar acaba anlamadım.
Af MF degil olay.Hersey lenste biter.

Uruloki

Üye
hahaha gülmekten öldüm kullanmayan sallıyor ya valla diyorum az bakın araştırın bari