Ediz Yiğit
Üye
-
Konu Sahibi
-
Süper ötesi .. 2. fotoda bir gariplik var sadece
Belliki sen bu işten anlıyorsun,o yüzden yorumunu dikkate alarak soruyorum,senin bu söylediğin hataları sıfıra indirmiş cep telefonu markası varmı acaba.ayrıca aydınlatıcı bilgilerin içinde gerçekten teşekkürler.Kesinlikle Rezalet 12MegaPixel'den çok daha iyisini Beklerdim. Sadece resmin arka katmanlarında değil öndeki odak katmanlarda bile bulanıklık var. Pixellenme sorununun önüne geçmiş 12 MP olması fakat Bulanıklığı engelleyememiş. Zaten son zamanlarda çıkan Nokia'ya ait telefonlardaki kamerada yaşanan problem bu, hala buna çözüm getirilmemiş.
Ne demek istediğimi daha iyi anlatabilmem adına Photoshop programı olanlar herhangi bir resmi programda açıp Navigator'den %100'e gelip birebir boyuttaki görüntüde odak noktası sayılabilecek heryere baksın.
Aynı zamanda ışık patlamasını da engelleyebilecek güçte bir lensi yok. Bunu Sony başaramıyorsa daha ne yapalım :/ Yansımayı kırabiliyor ama hala parlama potansiyeli olan eşyalar üzerine gelen ışığı kıramıyor. Bkz. Metal eşyalardan gelen ışığı soğuracak şekilde kıramamış.
Yorumumda hata olduğunu düşünenler lütfen sebebini neye dayanarak düşündüklerini söylesinler. "Hayır sana katılmıyorum" tarzı bir cevap kabul edilmeyecektir. Bir sebep göstermesini rica ediyorum.
Hatam varsa özür dilerim
Kesinlikle Rezalet 12MegaPixel'den çok daha iyisini Beklerdim. Sadece resmin arka katmanlarında değil öndeki odak katmanlarda bile bulanıklık var. Pixellenme sorununun önüne geçmiş 12 MP olması fakat Bulanıklığı engelleyememiş. Zaten son zamanlarda çıkan Nokia'ya ait telefonlardaki kamerada yaşanan problem bu, hala buna çözüm getirilmemiş.
Ne demek istediğimi daha iyi anlatabilmem adına Photoshop programı olanlar herhangi bir resmi programda açıp Navigator'den %100'e gelip birebir boyuttaki görüntüde odak noktası sayılabilecek heryere baksın.
Aynı zamanda ışık patlamasını da engelleyebilecek güçte bir lensi yok. Bunu Sony başaramıyorsa daha ne yapalım :/ Yansımayı kırabiliyor ama hala parlama potansiyeli olan eşyalar üzerine gelen ışığı kıramıyor. Bkz. Metal eşyalardan gelen ışığı soğuracak şekilde kıramamış.
Yorumumda hata olduğunu düşünenler lütfen sebebini neye dayanarak düşündüklerini söylesinler. "Hayır sana katılmıyorum" tarzı bir cevap kabul edilmeyecektir. Bir sebep göstermesini rica ediyorum.
Hatam varsa özür dilerim
+1 katılıyorumBelliki sen bu işten anlıyorsun,o yüzden yorumunu dikkate alarak soruyorum,senin bu söylediğin hataları sıfıra indirmiş cep telefonu markası varmı acaba.ayrıca aydınlatıcı bilgilerin içinde gerçekten teşekkürler.
Kesinlikle Rezalet 12MegaPixel'den çok daha iyisini Beklerdim. Sadece resmin arka katmanlarında değil öndeki odak katmanlarda bile bulanıklık var. Pixellenme sorununun önüne geçmiş 12 MP olması fakat Bulanıklığı engelleyememiş. Zaten son zamanlarda çıkan Nokia'ya ait telefonlardaki kamerada yaşanan problem bu, hala buna çözüm getirilmemiş.
Hatam varsa özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?