muratbeyim
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sorunun cozumu yıne telefonunda menü/ayarla/aramayapma/arama engelleme/gelen aramalar/(şifre turkcell için 0000 dır ) gır sonra baska bır telden kendını aramayı veya sms atmayı dene goruceksın gelmıcek arandı raporuda gelmıcek o durumdayken tel sen baskasını arayabılırsın ama.
Bahsettiğiniz uygulama bütün gelen aramaları engelliyor galiba. Ben ondan ziyade istediğim numaraları engelleyebilmek istiyorum. M Guard antivirüs programının çağrı engelleme özelliğini kullanıyorum, doğrudan meşgule düşürüyor. Güzel bir program herkese tavsiye ederim, lakin sms'yi engellemiyor.
Teşekkürler,sorunsuz yüklendiBuyrun arkadaşım Ben bunu kullanıyorum.Telefonu direk meşgule veriyor.Yani önce 1 kere calıp sonra mesgule degil...direk mesgule düşürüyor.program yapmak icin ,icinde var.
Umarım yardımcı olabildim.
ben cok memnunum.kac program denedisem hepsi beni memnun etmedi.ama bu beni memnun etti.cünkü direk meşgule veriyor.smsde engelliyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sorunun cozumu yıne telefonunda menü/ayarla/aramayapma/arama engelleme/gelen aramalar/(şifre turkcell için 0000 dır ) gır sonra baska bır telden kendını aramayı veya sms atmayı dene goruceksın gelmıcek arandı raporuda gelmıcek o durumdayken tel sen baskasını arayabılırsın ama.
Buyrun arkadaşım Ben bunu kullanıyorum.Telefonu direk meşgule veriyor.Yani önce 1 kere calıp sonra mesgule degil...direk mesgule düşürüyor.program yapmak icin ,icinde var.
ben cok memnunum.kac program denedisem hepsi beni memnun etmedi.ama bu beni memnun etti.cünkü direk meşgule veriyor.smsde engelliyor
Buyrun arkadaşım Ben bunu kullanıyorum.Telefonu direk meşgule veriyor.Yani önce 1 kere calıp sonra mesgule degil...direk mesgule düşürüyor.program yapmak icin ,icinde var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?