Nokia N8 için arama ve sms engelleme programına ihtiyacım var

Sponsorlu Bağlantılar

muratbeyim

muratbeyim

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 için arama ve sms engelleme programına ihtiyacım var
Nokia N8 için arama ve sms engelleme programına ihtiyacım var. Blacklist, bestblacklist vs vs bir sürü program denedim. Telefon yarım çalıyor sonra meşgule veriyor. Doğrudan meşgule vermediği için hiçbir işe yaramıyor.

Çalışır durumda ve signed olan bir program biliyor musunuz? Kaç gündür onlarca program kurdum hiçbir işe yaramadı.

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Advanced Call Manager... Ovi'de mevcut... Lite sürümünde süre sınırı yok ama bir kaç özellik eksik... Sana yeterli olacağını düşünüyorum

mensir

mensir

Üye
Sorunun cozumu yıne telefonunda menü/ayarla/aramayapma/arama engelleme/gelen aramalar/(şifre turkcell için 0000 dır ) gır sonra baska bır telden kendını aramayı veya sms atmayı dene goruceksın gelmıcek arandı raporuda gelmıcek o durumdayken tel sen baskasını arayabılırsın ama. :)

muratbeyim

muratbeyim

Üye
    Konu Sahibi
Sorunun cozumu yıne telefonunda menü/ayarla/aramayapma/arama engelleme/gelen aramalar/(şifre turkcell için 0000 dır ) gır sonra baska bır telden kendını aramayı veya sms atmayı dene goruceksın gelmıcek arandı raporuda gelmıcek o durumdayken tel sen baskasını arayabılırsın ama. :)

Bahsettiğiniz uygulama bütün gelen aramaları engelliyor galiba. Ben ondan ziyade istediğim numaraları engelleyebilmek istiyorum. M Guard antivirüs programının çağrı engelleme özelliğini kullanıyorum, doğrudan meşgule düşürüyor. Güzel bir program herkese tavsiye ederim, lakin sms'yi engellemiyor.

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Bahsettiğiniz uygulama bütün gelen aramaları engelliyor galiba. Ben ondan ziyade istediğim numaraları engelleyebilmek istiyorum. M Guard antivirüs programının çağrı engelleme özelliğini kullanıyorum, doğrudan meşgule düşürüyor. Güzel bir program herkese tavsiye ederim, lakin sms'yi engellemiyor.

Advanced Call Manager kullan diyorum sana:) SMS almıyor, Aramayı meşgule düşürüyor. Lite'si var Ovi'de, fakat süre sınırı değil, özellik sınırı var; senin istediğin özellikler de sınırlanmamış... Aynı zamanda 2 MB ram kullanıyor sadece, M Guard 10 MB'yi aşıyor...

selly1310

selly1310

Üye
Buyrun arkadaşım Ben bunu kullanıyorum.Telefonu direk meşgule veriyor.Yani önce 1 kere calıp sonra mesgule degil...direk mesgule düşürüyor.program yapmak icin ,icinde ****** var.
Umarım yardımcı olabildim.
ben cok memnunum.kac program denedisem hepsi beni memnun etmedi.ama bu beni memnun etti.cünkü direk meşgule veriyor.smsde engelliyor

muratbeyim

muratbeyim

Üye
    Konu Sahibi
TheOrcun ve selly1310 önerdiğiniz ve zaman ayırıp linkini verdiğiniz programlar için teşekkürler. Hemen yükleyip deniyorum.

--------------- Ekleme ---------------

TheOrcun'un önerdiği programı yükleyemedim çünkü telefona soft format atmıştım, o zamandan beri ovi'ye giremiyorum. Bu yüzden advenced call maneger'i indiremedim. Maxicep'ten indirdim çalıştıramadım.
Selly1310'un önerdiği programı indirdim, evet çağrı engelleme yapıyor ama sms engelleme olayını bulamadım.

TheORCUN

TheORCUN

Üye

Ovi linki. üyeliğine gerekirse giriş yap, ondan sonra
(url nin sonuna /download) ekle
Direk indirmeye başlar...

Hatta buyur upload ettim :)

He bi de format attım ovi gelmiyor demişin; Flash atman şart; her şeyiyle ayrıntılı anlattığım konu var...
http://www.maxicep.com/symbian-3-de...yi-kurtarma-n8-c7-resimli-anlatim-441267.html

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Buyrun arkadaşım Ben bunu kullanıyorum.Telefonu direk meşgule veriyor.Yani önce 1 kere calıp sonra mesgule degil...direk mesgule düşürüyor.program yapmak icin ,icinde var.
ben cok memnunum.kac program denedisem hepsi beni memnun etmedi.ama bu beni memnun etti.cünkü direk meşgule veriyor.smsde engelliyor
Teşekkürler,sorunsuz yüklendi

muratbeyim

muratbeyim

Üye
    Konu Sahibi
TheOrcun kardeşim çok teşekkür ederim yardımınız için; lakin galiba ben N8 de bir problem var Dosya türü desteklenmiyor uyarısı verdi. Dosyanın sonundaki ".dm" uzantısını sildim yine olmadı. Canım sıkıldı, hafta içi bu telefonu değiştireceğim. Yine N8 alacağım ama bu sefer gri ya da mavi almayı düşünüyorum.

mrtolgakaya

Üye
selly 1310 link kırık sanırım yenilersen ya da başka bi çaresine bakarsan sevinirim şimdiden teşekkürler..=)

ayrıca the orçun kardeşim muratbeyim de olan problem bende de oldu yükleme başarısız oldu diyor ne yapabiliriz acaba?

'eco

'eco

Üye

cok faydalı bi bilgi bu fazla kız arkadsı olanlarımz ıcın :oke::yuru ama bu aktıfken atılan smsler , engelleme islemını tekrar ıptal ednce geleckmı o zmn yanı??:allalla:

adogan__

Üye
Buyrun arkadaşım Ben bunu kullanıyorum.Telefonu direk meşgule veriyor.Yani önce 1 kere calıp sonra mesgule degil...direk mesgule düşürüyor.program yapmak icin ,icinde var.

Kardeşim Link silinmiş yenilersen sevinirim

selly1310

selly1310

Üye
program bende yok.ama forumda mevcut.adı blacklist.ara bulursun kardeşim

----------Eklendi @ 21:22:32 ---------- Yazıldı @ 21:14:55 ----------

buyrun kardeşim aradım buldum ve senin icin yükledim.İndirmesi artık senden.Şifre felan icinde.

balzevuv

Üye

yaa bu lınk acılmıyo yenıleyebılırmısın

mustafasevindi

mustafasevindi

Üye

arkadaşım link yenilene bilirmi acaba

werdan11

Üye
ya bu rabidshare linklerinin hiç sağlamı daha dekkelmedi arkadaşlar kullanmayın bu siteyi lütfen uploaded.net tavsiyemdir

Üst Alt