Nokia N8 HD Film İzlemek?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
axpe

axpe

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 HD Film İzlemek?
Arkdaşalar merhaba Nokia N8 de en iyi hangi formatda HD video izleyebilrim bi yardımcı olurmusunuz ses kalitesinn harika olmasını istiyorum

mahir_tanir

mahir_tanir

Üye
avi :)

darkrapche_emre

darkrapche_emre

Üye
.avi ve .mkv :good:

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Utku

Utku

Üye
mp4. ,avi., mkv.:oke:

curse.

Üye
Arkadaşlar yeni konu açmamak için buraya yazmak istiyorum.
Bende c7 kullanıcısıyım aynı sürüm işletim sistemleri olduğundan aynı uzantılarla benimde izleyebilmem gerekir diye düşünüyorum. avi,mkv formatlı veya mp4 formatlı bi dizi veya film attığımda kopyalama esnasında video dönüştürme işlemi yapmazsam videoyu açamıyorum. Bu telefonla mı alakalıdır yoksa video kaynaklı mıdır? (attığım video 1080 p de olabilir emin değilim.)

Utku

Utku

Üye
1080 p yi desteklemiyor:ehe

curse.

Üye
Peki teşekkürler hocam.

full force

full force

Üye
mkv formatında 720p filmler var bi tanesi 3 4 gb onları indir at çok süper olur

Eric_draven

Üye
720p tüm görüntü formaylarını desteklitor ama telin ekranı hd değilki. Boşuna kasarsınız cihazıi 480 p izleyin

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Arkadaşlar yeni konu açmamak için buraya yazmak istiyorum.Bende c7 kullanıcısıyım aynı sürüm işletim sistemleri olduğundan aynı uzantılarla benimde izleyebilmem gerekir diye düşünüyorum. avi,mkv formatlı veya mp4 formatlı bi dizi veya film attığımda kopyalama esnasında video dönüştürme işlemi yapmazsam videoyu açamıyorum. Bu telefonla mı alakalıdır yoksa video kaynaklı mıdır? (attığım video 1080 p de olabilir emin değilim.)
arkadaşım ben c7 kullanıyorum avi ve mp4 dosyaları gayet güzel oynatıyor mkv denemedim hiç çevirmiyorum direkt atıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt