Nokia N8 Gps ?

Sponsorlu Bağlantılar

yavuz22_22

yavuz22_22

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 Gps ?
arkdaslar bircok sitede arastirma yaptim ve hala bu nokia n8in gps sorununu cozecek insan karsima cikamadi ben n8i alali yaklasik 3 ay oldu 3 aydir gps ile ugrasiyorum artik kiracam telefonu o konuma geldim :vur sorun su navigasyonu aciyorum ve telf aga baglaniyor felan diyor baglan diyorum kontor gidioyor neyse o sorunu gecelim onemli degil haritadan Konumum diyorum `konum araniyor` yazisi beni deli ediyor bir turlu konumu bulamiyor :vur yokmu yardim edecek birisi ?

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Telefonundaki cities klasörünü sil, haritaları uygulamasını kaldır; Nokia Ovi Suite ile pc'ye bağla. Haritaları ve harita dosylarını tekrar yükle....

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
konumlama yöntemin nasıl gps mi yardımlı gps mi şebeke tabanlı felan mı ve haritalar çevrim içi mi bunlar farkediyo sanırım

hastali

Üye
o bazen banada oluo kardeş gpsin çekti bi yere geç tekrar dene oluo walla...ewe süre bas öle dene bi ozmn düzelio ordan tekrar dene konumum die düzelir gps heryerde çekmio belki ondandır ama okdr uraştına göre bu senn sorununu çözmez :D

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
bendede aynı sorun var ama haritalar uygulamasını silince ovi suite ten nasıl bulcaz uygulamayı

Uruloki

Uruloki

Üye
büyük bir şehirdeysen bulamayabilir yani etrafında binlar varsa neden bu olabilir ki sanmıyorum çünkü ilk aldığım gün araba hareket halindeyken sakaryanın merkezinde 30sn. buldu ama gps çipindede sorun olabilir ama önce orçunun dediğini yap istersen

yavuz22_22

yavuz22_22

Üye
    Konu Sahibi
orcun senin dedigini yapayim kardes sonucu bildireyim saol.

--------------- Ekleme ---------------

cities dosyasini sildim ama haritalar programini kaldiramiyorum hata veriyor kaldirilamiyor die ne yapmam lazim ?

suat1111

suat1111

Üye
büyük bir şehirdeysen bulamayabilir yani etrafında binlar varsa neden bu olabilir ki sanmıyorum çünkü ilk aldığım gün araba hareket halindeyken sakaryanın merkezinde 30sn. buldu ama gps çipindede sorun olabilir ama önce orçunun dediğini yap istersen

yokbe ben ist b dayım şakkadanak buluyor

pcwolf

pcwolf

Üye
Telefonu hatsıza al, haritaları yüklemişsen gir haritalara(telefon hatsızda olsun).
Haritalarda ayarlardan internet kısmını çevrim dışı olarak seç.
Kullanmıyorsan veya internet tarifen yoksa bağlantılara girip wap ayarlarını veya internet ayarını sil.
N8de navigasyon nasıl bilmiyom ama 5800da Yer olduğu için ona göre "yer"e gir diyeyim...
Konumlama yöntemlerini bulup "yardımlı" ve "tümleşik" gps dışındakilerin işaretini kaldır.
Konumlama ayarlarında konumlama sunucusunu kapatın..
Açık alana çıkıp birkaç dk bekleyin gps tl götürmeden bağlantı yapar, haritalarda da tl gitmez.

ayasin

Üye
kardeşim ayarlar kısmında uygulama ayarları var oradan konumlamaya gir daha sonra konumlama yöntemlerinden sebeke tabanlı ve wi-fi network işaretlerini kaldır artık internete bağlanmaz ve kontürün gitmez bundan sonrası bulunduğun yere göre artık :D

yada benim gibi al ayılık 8 liraya sınırsız internet doya doya kullan.

najanaja

najanaja

Üye
bence google maps kullan daha kullanışlı konumunu sorunsuz gösteriyo daha pratik bi kullanımı war kendi haritası konumda bazen yanlış yer gösteriyor. Bence Google Maps

pcwolf

pcwolf

Üye
kardeşim ayarlar kısmında uygulama ayarları var oradan konumlamaya gir daha sonra konumlama yöntemlerinden sebeke tabanlı ve wi-fi network işaretlerini kaldır artık internete bağlanmaz ve kontürün gitmez bundan sonrası bulunduğun yere göre artık :D

yada benim gibi al ayılık 8 liraya sınırsız internet doya doya kullan.

Bildiğim kadarıyla hiçbir mobil gps cihazı sapma olmadan konumlama yapmıyor

yavuz22_22

yavuz22_22

Üye
    Konu Sahibi
eyw saolun yardimlariniz icin herkeze tsk ederim ayasin dedigine katiliyorum kardesim :)

Üst Alt