nokia n8 gps

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
nokia n8 gps
Selam Arkadaşlar,
Arkadaşlar gps si acınca bazen sesli yön söyleme var (aylin hanım;)) bazende yok.Bu niye böyle

2. menü-haritalar-hedef belirle-sonra hedef belirleyaptıkdan sonra harita cıkıyor ve orda altda secenekler var ..oraya tıklayınca farklı bir menü cıkıyor..orda ses diye bir secenek tıklayınca ne oluyor.yani ben oraya tıklayınca ne ses kesiliyor nede sesli yön geliyor.bu ne işe yarıyor

karasahinemre

Üye
aylinciğim sadece arabayla yönlendiriyor yürürken maalesef :)

suat1111

suat1111

Üye
ses kısık olmasın

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
ya benim konumu bi türlü bulamıyo çevrimdışı girdiğimden dolayımıdır acaba nedendir illa internet bağlantısımı gerekiyo?

doruk944

doruk944

Üye
ya benim konumu bi türlü bulamıyo çevrimdışı girdiğimden dolayımıdır acaba nedendir illa internet bağlantısımı gerekiyo?

kullanıma başlamadan önce konumunu belilemen şart internet üzerinden sonra haritalar indirilmişse bedavaya kullanabilrsn saygılarımla

venusutarit

venusutarit

Üye
Arkadaşlar ben bu aylini sevmiyroum başka bir bayan yokmu sesi daha güzel olan

muratbeyim

muratbeyim

Üye
Garmindeki nebahat hanımın sesi de güzel! :)))

selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
menü-haritalar-hedef belirle-sonra hedef belirleyaptıkdan sonra harita cıkıyor ve orda altda secenekler var ..oraya tıklayınca farklı bir menü cıkıyor..orda ses diye bir secenek tıklayınca ne oluyor.yani ben oraya tıklayınca ne ses kesiliyor nede sesli yön geliyor.bu ne işe yarıyor

suat1111

suat1111

Üye
abi karadenizden lazo sesi varya onu deneyin

matanist

matanist

Üye
menü-haritalar-hedef belirle-sonra hedef belirleyaptıkdan sonra harita cıkıyor ve orda altda secenekler var ..oraya tıklayınca farklı bir menü cıkıyor..orda ses diye bir secenek tıklayınca ne oluyor.yani ben oraya tıklayınca ne ses kesiliyor nede sesli yön geliyor.bu ne işe yarıyor

Menü haritalara girince hedef belirle diye bir seçeneği o kadar bakmama rağmen bulamadım. Hani araç sürmeye filan giremiyorum orada var bu sefer de bahsettiğin seçenekler yok :D Biraz daha ayrıntı verebilir misin? Bu ara Sürümleri yazıyorum
v3.06 10wk46b01 MW OpenGL MN Map Version 0.2.41.123
(Menüyü açtığında aşağıda ortada ? işareti var ona tıkladığında haritalar hakkında ya tıkladığında oradan bulabilirsin sürümleri)

Farklı sesler arayanlar için tavsiyem Kendi Sesiniz adında ovide ücretsiz bir program var onu indirin kurun. Güle güle kullanın çok eğleneceksiniz....

coolguy21

Üye

dostum dedigin ses tuşuna tıkladıgında haritaya dönüyor döndügünde ekranın sag ortasında ses açıp kısma dügmeleri çıkıyor yani dedigin sey bu işe yarıyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt