pRime.
Üye
tam tersi s^3 cpu'ya daha fazla yükleniyor gpu'ya yüklense zaten tarayıcı vs. yağ gibi akar...680 Mhz ile 1 ghz arasında pek hız farkı yok.Yazılım işlemciyi verimli kullanmıyor
Symbian Ui kullanımında genellikle GPU yu kullanıyor.
5800 da GPU olmadığından bu durum tam bir felaketti.
680 Mhz ile 1 ghz arasında pek hız farkı yok.Yazılım işlemciyi verimli kullanmıyor
Symbian Ui kullanımında genellikle GPU yu kullanıyor.
5800 da GPU olmadığından bu durum tam bir felaketti.
tam tersi s^3 cpu'ya daha fazla yükleniyor gpu'ya yüklense zaten tarayıcı vs. yağ gibi akar...
1ghz işlemci olsaydı bir çok sıkıntıyı atlatmıştık ama bu şekilde bile x6 dan kat be kat daha iyi
O zaman tek sorun Symbian CPU ve GPU'yu verimsiz kullanıyor.(GPU zaten kullanılmıyor.)
Tek sorun Nokia'nın telefonlarını üzerine düşmeden alel acele piyasaya sürmesi.
En azından WP7 ile bunu aşmış görünüyorlar, harıl harıl çalışıyorlar..
şu anna da gelmedi bir türlü birde üstüne üstlük dalga geçer gibi belle sızdı 6 ay oldu nerdeyse be bitti deniliyor ortada bir şey yok
şu anna da gelmedi bir türlü birde üstüne üstlük dalga geçer gibi belle sızdı 6 ay oldu nerdeyse be bitti deniliyor ortada bir şey yok
Ui kullanımında GPU kullanımını açması lazım Nokia'nın eğer durum böyleyse
Bu arada yanlış biliyorsam düzeltin ama Tarayıcıda şuan GPU hiç kullanılmıyor o yüzden bu kadar yavaş
5800 daha menü efectlerinde kasıyordu
maalesef annada da yok telefon ve tarayıcı sadece biraz daha hızlandı ama gpu kullanımı hala tam anlamıyla değil yani annadan çok büyük beklentiniz olmasın asıl olay bellede.Anna ile GPU açılır belki?
annanın artık gelmesi kaçınılmaz her symbian^3 modeli er ya da geç anna ile tanışacak o konuda içiniz rahat olsun. c6-01 halihazırda çok güzel bir telefon bence, bütçem kısıtlı olsaydı n8 yerine c6-01 tercih edebilirdimZaten benim beklentim daha yok henüz Symbian^3 lü değilim.
ama ben C6-01 aldığımdada Anna gelmez ise Ben bu Nokia' nın ....... ........
BU aradada sitede ençok senin avatarlarını beğeniyorum Prime nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?