nokia n8 garanti belgesi hangisi oluyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3onur5

3onur5

Üye
    Konu Sahibi
nokia n8 garanti belgesi hangisi oluyor
arkadaşlar n8 imi satıyorum ve garantisi devam ediyor suanda telefon kutusunda garanti belgesi yazan bir kağıt veya kitapçık falan yok fatura veya uygunluk beyanı mı garanti belgesi diye geçiyor sattığım kişiyede faturayı gondermek ıstemıyorum tc kimlik no su falan yazıyor faturada

backwater

backwater

Üye
fatura garanti belgesi yerine geciyor ona göre bşlgisayarda kayıtlar cıkıyor telefonu satarken faturanı bencede verme ben eski telefonumu sattıgım zaman fatura yok kaybolmuş yada telefonu internet üzerinden aldım o yüzden fatura yok gibisinden bişeler uydurdum öylece sattım :)

• Beğen
Tepkiler: 3onur5
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşlar n8 imi satıyorum ve garantisi devam ediyor suanda telefon kutusunda garanti belgesi yazan bir kağıt veya kitapçık falan yok fatura veya uygunluk beyanı mı garanti belgesi diye geçiyor sattığım kişiyede faturayı gondermek ıstemıyorum tc kimlik no su falan yazıyor faturada

kullanma kılavuzunun ortasında garanti belgesi bölümü var fatura bir nebze garanti yerine geçsede bazen garanti belgesini isteyebiliyorlar onu aldığın yere doldurtup satarsan teli alan kişide mağdur olmamış olur.

• Beğen
Tepkiler: 3onur5
3onur5

3onur5

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];4683435' Alıntı:

kullanma kılavuzunun ortasında garanti belgesi bölümü var fatura bir nebze garanti yerine geçsede bazen garanti belgesini isteyebiliyorlar onu aldığın yere doldurtup satarsan teli alan kişide mağdur olmamış olur.

çok teşekkür ederim bir an için satmaktan vazgeçiyordum :)

---------- Eklendi @ 19:16:42 ---------- Yazıldı @ 19:15:45 ----------

fatura garanti belgesi yerine geciyor ona göre bşlgisayarda kayıtlar cıkıyor telefonu satarken faturanı bencede verme ben eski telefonumu sattıgım zaman fatura yok kaybolmuş yada telefonu internet üzerinden aldım o yüzden fatura yok gibisinden bişeler uydurdum öylece sattım :)

çok teşekkürler :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
çok teşekkür ederim bir an için satmaktan vazgeçiyordum :)

---------- Eklendi @ 19:16:42 ---------- Yazıldı @ 19:15:45 ----------

çok teşekkürler :)

rica ederiz kimlik no'nu yazdırma yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt