nokia n8 flash yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
volnes

volnes

Üye
    Konu Sahibi
nokia n8 flash yardım
Merhaba ben n8 kullanıcısıyım telefonuma hack lı Yazılım kurmak ıstıyorum suan hangısi eniyisi bilen arkdaslar yar dimcı olabılırmı istedigim faktorler 1. hackledıkten sonra private klasorundekı dosyaları telefondan gorup deişıklık yapmak ıstıyorum 2. Gorsellık benım ıcın onemlı degıl ramden ve ıslemcıden kazanc saglayabılcekmıyim 800mhz e kadar cıkarabılınecegınden bahsedilmısdı 3. Bırde unsıgned uygulamaları yukleyebılmek ïstıyorum . Yardımcı olacak arkadaslar ıcın sımdıden tesekurler.

Bu Konu Mobil Sürümden Açıldı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
İşlemcinin 800 e çıkarılması sözkonusu değil hiçbir cfw de,güzel cfw yapan arkadaşlarımız var hangisinin daha güzel olduğuna sen kullanarak karar vereceksin.bütün cfw ler hack lidir ve istediklerini yapabilirsin.sana tavsiyem hafızayı biçimlendirmen ve cihaza (flash atmadan önce)hard format atman.kolay gelsin

volnes

volnes

Üye
    Konu Sahibi
tesekkur ederım ılgn ıcın forumda birisi hackli symbianın androidden daha iyi oldugunu idda etmıstı inş istedigim gibi olur olmazsa samsung s2 alıcam n8yerıne

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben öyle bir idda da bulunamam,çünkü herkesin beklentileri farklıdır,o yüzden hangi işletim sisteminin ve cihazın senin için daha iyi olduğunu bizzat deneyerek ve kullanarak kendin belirlemesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt