Nokia N8 Fiyatı Ve Alanlar ? ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 Fiyatı Ve Alanlar ? ?
Beyler bayanlar N8 aldım alacam durumundayım . Fakat bi türlü alamıyorum . Çünkü dayım kendisi bana alacak hediye olarak . Kendisi Bursada oturuyor ordan alacak . Fakat şöyle bir durum varki Ben İnternetten araştırdığım kadarıyla Fiyatı en fazla 1.100 TL olabilir yada 100 daha fazla . Ancak dayım her zamanki gibi yaptı yapacağını mağazadayım dedi ve 1.350 diyor dedi . Tekrar araştırma yapacam dedi . Buda nerden baksanız telefonu elime almamın 1 ay daha geç olacağını gösterir . Sizlerden bi yardım istiyorum . Nokia N8 alanlar ve nerden nasıl aldıklarını + Fiyatını yazarlarsa memnun olurum . Özelliklede Bursadan alan varsa tabi ? Sadece bu kadar . Yardım .

sultant

Üye
çok pahalı alıyo burda rize 990 yada1000 tl fazla verme

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Peki orda 1.350 olması doğru mu yani ? O fiyat kesinlikle olmamalı .s

arkadaşlar shop larda yok ama daha 1000 lira diyor yok diyor cihaz i4 e de aynısını diyorlar

ana bayilerde değişmez fiyat türkiyenin neresinde olursan ol

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Peki Evkurda fiyatının ne kadar olduğunu bilen varmı ?

Ö_M_E_R

Üye

12 x87,42 TL = 1.049,00 TL
KDV dahil

Teknosa fiyatı... peşin 999

erkara_64

ben peşin 1200 aldım ama nokia shop bulunduğum merkezde olmadığı için ve ilk çıktığı an alma gereği duyduğumdan telefoncu arkadaşımdan aldım eee o da haliyle ekmek yesin dedim))kendisi ön siparişten aldığı için ve cihazın hiç ama hiç sıkıntısı yok

nokia shop ta 999tl aveada 999tl hemşerim

699 TL valla bu fiyatlar aklımı şaşırttı..galaxy s 999 TL.bu site hakkında bilgisi olan varmı

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Bide Bursada Evkurdaki fiyatını öğrenirsem . Teknosayı biliyorum .

TheORCUN

Üye
Türkiye içi tüm Nokia Shop'larda fiyatın 1000TL olması lazım. Daha yüksek fiyat görürseniz 0212 337 17 17 arayıp şikayet edin. Ben 2 tanesini ele verdim 3 gün sonra aradım 1100 1200 diyenler 1000 dedi

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Türkiye içi tüm Nokia Shop'larda fiyatın 1000TL olması lazım. Daha yüksek fiyat görürseniz 0212 337 17 17 arayıp şikayet edin. Ben 2 tanesini ele verdim 3 gün sonra aradım 1100 1200 diyenler 1000 dedi
İyi yapmışsın

N8 almaya gittim 1000 lira fiyat verenlerin hiç birinin elinde n8 yok nokia shop ta sıraya aldılar beni 3 gün içinde gelir dediler maalesef 3 gün daha beklicem.. bazı yerlerde n8 var tabi ama 1100 - 1200 lira arası fiyat veriyorlar..
resmen kara borsacı bunlar..

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın .

ozggurr

Üye

O kadar hatali, kusurlu, ise yaramaz symbian isletim sistemli bir telefon ki kara borsaya kadar dusmus demek.... Bir de diyorlar satislar bekleneni veremiyor... Daha ne versin Almak isteyen adam mal bulamiyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...