Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia N8 e klavye mouse bağlama
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ceranteam
Üye
Konu Sahibi
Nokia N8 e klavye mouse bağlama
[video=youtube;_AZh1X2Vj_0]http://www.youtube.com/watch?v=_AZh1X2Vj_0&feature=related[/video]
Bilgisayardan Farkı yok
SilentOne
Üye
ama bu kalavye ve fare almak bize 200 tlyi bulur
J_JoKeR_R
Üye
bilgisayardan farkı yok demişin war bence hd video attım pc ye aç dedim reset tekrar aç dedim dondu ben reset attım tekrar denedim ekran kapandı gelmiyor ama ses geliyordu
Silinen Üye 1876985
Kapalı Hesap
ben bu klavyeden almayı düşünüyorum. Acaba bunu nerden ve ne kadara temin edebilirim bilen var mı? Bir de bu klavye ş,i,ö,ç,ğ,ü gibi türkçe karakterleri desteklemiyor herhalde destekleyeni var mıdır?
meletim
Üye
merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak örneğin internete girince Facebook tüm siteyi göster diyorum yüklemeye başladığı zaman hafıza dolu uyarısı geliyor arka planda çalışan bişeyde yok kapanıyor nasıl bir çare bulabilirim buna ?
hendeklee
Üye
telefonun hafızasını bosalt meletim kardeş
kraldost
Üye
evinizdeki masa üstü klavyesinide kullanabilirsiniz ben arada bir deniyorum mesajlaşmak için hoş oluyor mauseye gelice hiç gerek yok mauseye ekran dokunmatikya gerek yok bence masuda taktım hiç bir haz alamadım illa mavidiş kullanmaya gerek yok kutunun içindeki usb aparatı ile klavyeyi bağlayabilirsiniz
not: bunu yaparken telefonunuz şarza takılı olsun klavye tam güç alsın diye zira denemezseniz klavye bi zaman sonra kapanıyor
Cezzbedici3
Üye
gittidiyorda mini klavye var
dediğin gibi türkçe karakterler yok
olsa bende alıcaktım