ozggurr
Üye
-
Konu Sahibi
-
bak bu iyi haber bende N900 var oda ayni direk yükle izle N8 alacam ama N900de birakamiyorum
daha avusturyaya gelmedi sanirim ama almanyada var fiyati 499€
aynen kardeşim bende n8 almak istiyorum ama n900dende kopamıyorum
hiçdenemedim 720p filmi genelde divx atıyom boyutu ufak ekranda hd kalıtesınde gösteriyor divx filmi bı ara hd denicemNokia N8 7-8 gb lık 720p mkv film dosyalarını açabilir mi?Açarsa bu filmlerde 2 dil seçeneği oluyor yani dual audi.Bilgisayarda gom player vb. programlarda istediğin dili seçebiliyorsun.N8 de bu özellik var mı?
Merhaba degerli arkadaslarim,
Nokia N8 ile divxlerim.org dan indireceginiz herhangi bir Mp4, avi, divx ve mkv dosyalarini uzerinde gelen Zip programi ile unzip yapip direkt olarak codec vs indirmeden oynatabiliyorsunuz.
Bilgisayarlar bile codec ve gom player tarzinda mkv ve avi destekleyen oynaticilara ihtiyac duyarken N8 ek bir program yuklemeye gerek kalmadan hemen oynatmaya basliyor.
Harika bir olay!
Forumda su gozume carpmisti, umarim vardir da Samsung alan arkadaslar bu konfordan mahrum kalmazlar, az para odemiyorlar makinalara cunku:
Samsung Monte 5620 .avi , .mkv ,flv izleme programı vamrı nasıl izleriz?
Nokia N8 7-8 gb lık 720p mkv film dosyalarını açabilir mi?Açarsa bu filmlerde 2 dil seçeneği oluyor yani dual audi.Bilgisayarda gom player vb. programlarda istediğin dili seçebiliyorsun.N8 de bu özellik var mı?
Nokia N8 7-8 gb lık 720p mkv film dosyalarını açabilir mi?Açarsa bu filmlerde 2 dil seçeneği oluyor yani dual audi.Bilgisayarda gom player vb. programlarda istediğin dili seçebiliyorsun.N8 de bu özellik var mı?
biri samsunga laf atmaya çalıyoosamsungmonte 5800kıvamında telefon n8 le falan karşılaştırmıyosunuz insallah)))
benimwave şuana kadar ful hd hariç bütün divxleri açtı hatta altyazıyı bile oynatıyormasallah
para konusunda samsung en cimri markadır ))))tabi nokia böyle şeyleri ilk kez yaptığı için şaşırmanız normal))
Wawe demeyin gps bile zor buluyor arkadasmda vardı bekleki bulck
e neolmus benimkide 20 30 saniye gec buluyor sanki hayatiniz boyunca 4 4 luk elektronik alet kullandinizda konusuyonuz, benim kullandigim route66 ovi mapsin o dandirik haritalarina 10 basar ,nokia kullana kullana ufkunuz kapanmis konusuyosunuz ondan sonra
biri samsunga laf atmaya çalıyoosamsungmonte 5800kıvamında telefon n8 le falan karşılaştırmıyosunuz insallah)))
benimwave şuana kadar ful hd hariç bütün divxleri açtı hatta altyazıyı bile oynatıyormasallah
para konusunda samsung en cimri markadır ))))tabi nokia böyle şeyleri ilk kez yaptığı için şaşırmanız normal))
e neolmus benimkide 20 30 saniye gec buluyor sanki hayatiniz boyunca 4 4 luk elektronik alet kullandinizda konusuyonuz, benim kullandigim route66 ovi mapsin o dandirik haritalarina 10 basar ,nokia kullana kullana ufkunuz kapanmis konusuyosunuz ondan sonra
Ben o dandirik dedigin harita ile istanbul'da ve dunya'nin oteki ucundaki ulkelerde hic bir ek masraf yapmadan yolumu bulmanin disinda, oteller, bilet satis noktalari, eglence mekanlari vs vs buluyorum...
Kullanimi cok kolay ve pratik ve tamamen ucretsiz, kontor vs gitmiyor, ek masraf gerekmiyor..
Hayatin tam icinde kullaniyorum ve memnunum... Sen nereden nereye gidiyorsun route66 ile bilmiyorum ama forumda gidis yolun hatali, istersen route66 yeni bir rota cizsin sana ne dersin...
ufku kapali dedigin kisileri tanimadan boyundan buyuk laflar etme "kucuk :::burak:::", sana ayar verenlerin sayisi gun gectikce artiyor ama sen kuculdukce kuculmeye devam ediyorsun farkli farkli kullanicilar uyarmasina ragmen...
kuculme daha fazla :::burak:::
Burasi symbian^3 destek forumu, kostek forumu degil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?