x2cyber2x1994
Üye
-
Konu Sahibi
-
beklemedeyimyazılım dogru ama pc rest atmadım ve kabloyuda cıkarıp deniyordum.hemen dediklerini yapıyorum
sw reset update software birde refubrish i tek tek denemiştim ben phoenix 2012 de hepsi aynı işi yapıyor yada ben çözemedim ama dead flash da update değil sw reset yapılıyor diye biliyordum ?update software yap
refurbis,e basma
aralarında bi fark göremedim benben software yapıyorum refurbis,de nedense hep sorun çıkıyor
http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modifiye-fw-bolumu/n8-symbian-evols-fp2-12-10-2012-a-697466.html kullanmanı tavsiye ederim güzeldirusb girişlerini değiştirerek pc ye reset atarak her yolu denedim farklı sürümleri denedim bi yerde yapıyorum ama nerede :S birde şöyle bir hata veriyor arada
Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.
şimdi update deniyecegim
- - - Eklendi - - -
oldu şuan yükleme yapıyor umarım olur
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar sizleri cok seviyorum helal olsun valla yardımlarınız için çok teşekkür ediyorumşuanda xeon cfw sini deneyecegim sorun olurmu sizce?
hangi yöntemle oldu software ilemi bende softla düzeltiyorum sorunuusb girişlerini değiştirerek pc ye reset atarak her yolu denedim farklı sürümleri denedim bi yerde yapıyorum ama nerede :S birde şöyle bir hata veriyor arada
Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.
şimdi update deniyecegim
- - - Eklendi - - -
oldu şuan yükleme yapıyor umarım olur
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar sizleri cok seviyorum helal olsun valla yardımlarınız için çok teşekkür ediyorumşuanda xeon cfw sini deneyecegim sorun olurmu sizce?
artık deneme yanılma yöntemi ile çözeceksin benden bukadar geçmiş olsunson bi şeyxeonu atarken yine kablo baglayın hatasını verdi ve bişey yapmadım bekliyorum 8 saniye basılı tutup deneyimi aynı işlemi? şuan telefonun ekranında test mode nokia yazıyor
software update ile düzeltmişhangi yöntemle oldu software ilemi bende softla düzeltiyorum sorunu
daha önceden refurbis ile yapıyordum şimdi soft oldu ne olduda böyle olduki anlamış değilimartık deneme yanılma yöntemi ile çözeceksin benden bukadar geçmiş olsun
- - - Eklendi - - -
software update ile düzeltmiş
http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modifiye-fw-bolumu/n8-reflesh-by-moleck-v2-716601.html
ben bu cfwyi öneririm kendimde şuan kullanmaktayım hiç sorun yok
- - - Eklendi - - -
daha önceden refurbis ile yapıyordum şimdi soft oldu ne olduda böyle olduki anlamış değilim
hadi bakalım hayırlı olsun kardeşimsoftware update ile düzelttim şuandada cfw yi atarken yine kablo hatası yaşıyorumyarısını yükledi tel acılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?