Nokia N8 Çin Anna Türkçeleştirmesi hakkında..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
secqin1

secqin1

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 Çin Anna Türkçeleştirmesi hakkında..
1 kaç gün önce açılan konuların birinde bir arkadaş bir link paylaşmıştı adamlar bir kaç program ile editleme yaparak türkçe olabiliceğini söylemişti. Sis editör gibi programlar filan vardı o konuyu aradım ama bulamadım yardımcı olabilicek biri mevcutmudur acaba :(

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
1 kaç gün önce açılan konuların birinde bir arkadaş bir link paylaşmıştı adamlar bir kaç program ile editleme yaparak türkçe olabiliceğini söylemişti. Sis editör gibi programlar filan vardı o konuyu aradım ama bulamadım yardımcı olabilicek biri mevcutmudur acaba :(

arkadas ben ugrastim ama yapamadim hatta var yapanlar ama bende yaptim sorun olmadi paketlerken telefona yukluyemedim hata aliyorum X7 anna diliyle yapiyorlar hepsini denedim beklemedeyim birine mail attim rica ettim ama cevap alamadim.arpca,fransizca,bulgarca bile yapan var.ekran resimlerini bile gordum.bekliyorum|-):dry:

secqin1

secqin1

Üye
    Konu Sahibi
arkadas ben ugrastim ama yapamadim hatta var yapanlar ama bende yaptim sorun olmadi paketlerken telefona yukluyemedim hata aliyorum X7 anna diliyle yapiyorlar hepsini denedim beklemedeyim birine mail attim rica ettim ama cevap alamadim.arpca,fransizca,bulgarca bile yapan var.ekran resimlerini bile gordum.bekliyorum|-):dry:

Bi arkadaş buralarda bi yerde yayınlamıştı bir link ve uzun demişti ama linki bulamıyorum bi bulsam uğraşıp yapıcam belki ama linki bulamıyorum :vur:vur:vur

modding_arT

Üye
siscontent ile dil mi türkçe yapılır nerde yaşıyon sen:ağlarım: n8 türkçe dili anna çin fw'sine atıp flaşla

secqin1

secqin1

Üye
    Konu Sahibi
siscontent ile dil mi türkçe yapılır nerde yaşıyon sen:ağlarım: n8 türkçe dili anna çin fw'sine atıp flaşla

siscontent ile dil yaptığını söyleyen kim arkadaşım ? neyin kafasını yaşıyorsun sen. Çin Annalı N8 'i türkçe yapmaktan bahsediyoruz. varsa bildiğin yada yaptığın anlat bilelim.:megafon::megafon:

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici

bak arkadasim burda anlatiliyor ben ugrastim ama yapamadim.yapiyorum fakat ya tel acilmiyor yada flash atilmiyor.

kaynak:http:

ubeyd

Üye
:naughty: Adresteki işlemleri uyguladım:naughty: ve teli phoneixle flashladım:aha:tel açıldı ve türkçe yazısı göründü:alkisdili türkçeye ayarlayınca beyaz ekranda NOKİA yazısı göründü ve öylece kaldı tel:hmmm neyseki HARD FORMAT atmak aklıma geldi de tel çince olarak açıldı:bye2:Aklınızda bulunsun:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt