Nokia N8 Büroteknik.com'da var ama aklım da soru işaretleri de var?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 Büroteknik.com'da var ama aklım da soru işaretleri de var?
Arkadaşlar ürünü burada buldum. Yetkililere mesaj da gönderdim. Ellerin de var mı diye bir öğreneceğim.

Linki:

Sizlere sormak istediğim soru ise bu firma dan ben daha önce hiç alışveriş yapmadım sürekli başka mağazalar dan alışveriş yaparım. Ama diğer firmalar da bu ürün yok. Acaba bu Büroteknik.com'dan daha önce hiç alışveriş yaptınız mı? Güvenilir bir firma mı ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

clarsa

clarsa

Üye
teknosa tim media markt electro world... gibi yakınında mağaza varsa oralardan almanı tevsiye ederim

matanist

matanist

Üye
net ten en yakın nokia shop u bul. Oraya git veya telefon et. En sağlam ve ucuz yolu

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
teknosa tim media markt electro world... gibi yakınında mağaza varsa oralardan almanı tevsiye ederim

Maalesef hocam hiç bir yer de yok.

net ten en yakın nokia shop u bul. Oraya git veya telefon et. En sağlam ve ucuz yolu

Evet bulunduğum bölge de 2 yer de var. 2'si de bana yakın. Bende geçen de telefoncuları dolaşmıştım ama hiç birinin elinde olmadığı için artık umudu kesmiştim. Tamam yardımınız için teşekkürler yarın ilk işim 2 mağaza'yı da dolaşmak olacak. inşAllah telefon'u yarın alıp geliririm. Vallahi kaç gündür bekle bekle bıktırdı artık

matanist

matanist

Üye
Ben Kasım da almıştım. 3 aydan fazla beklemiştim :D Yine de sabırsız davranıp yanlış yerlerden alma :D Tahminim nokia shoptan daha ucuz hiçbir yerde bulamazsın. Aynı ürüne neden daha fazla ödeyesin ki? Sen İphone cu musun yoksa....

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
Ben Kasım da almıştım. 3 aydan fazla beklemiştim :D Yine de sabırsız davranıp yanlış yerlerden alma :D Tahminim nokia shoptan daha ucuz hiçbir yerde bulamazsın. Aynı ürüne neden daha fazla ödeyesin ki? Sen İphone cu musun yoksa....

Yok bea Nokia'cıyım ben sırf meraktan İphone'de kullanıyorum :) oldum olası Nokia'dan şaşmam.

ByWorth

ByWorth

Üye
ekopasaj.com da yeşil rengi var ve genpa garantili. Ben daha geçen hafta aldım ve hemen ertesi gün geldi elime.. Tavsiye ederim orayı..

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
matanist'in dediği gibi Nokia Shop'lara bugün sordum. Ama ne yazık ki her 2 mağazada da ellerin de yok. Geçen hafta gelmiş peynir ekmek gibi satılmış. En çok satılan cihazların arasına girmiş galiba bu. Ama yaklaşık 1 hafta içinde sanırım tekrar ellerine 2.partlar gelecekmiş benden adresimi+telefon numaramı kendilerine ilettim. Nokia Shop'dan haber bekliyorum..

Not: Yazmayı unutmuşuum telefona 1100 TL dediler.

Depeche Mode

Üye
büroteknik'ten cowon d2 almıştım. en ucuz ordaydı. ama sipariş vermedim. mekanlarına gittim. görerek elden aldım =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt