Nokia n8 Belle ve Anna Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
23palulu23

23palulu23

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n8 Belle ve Anna Hakkında
arkadaşlar 2 gün önce 5800 dan n8 e geçtim. 5800 ım hackleyince bayağı bir değişiklik olmuştu ve faydaları vardı. Şimdi bu n8 imide sizce hacklemelimiyim? Veya belle ve annaya geçmeli miyim ? Evet diyenler önerdikleri hackleride yazsalar yardımcı olacaktır. CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER...

Re13eL

Re13eL

Üye
telefona sızıntı belle kurmak istersen tabiki annadan daha iyi ama yakın zamanda orjinal belle güncellemesi çıkar diyorlar( zaman sorma nokianın ne yapıcağı belli değil)
bunun yanında anna ya direk geçebilirsin

23palulu23

23palulu23

Üye
    Konu Sahibi
telefona sızıntı belle kurmak istersen tabiki annadan daha iyi ama yakın zamanda orjinal belle güncellemesi çıkar diyorlar( zaman sorma nokianın ne yapıcağı belli değil)
bunun yanında anna ya direk geçebilirsin

sence geçmeli miyim annaya ?? yani faydaları neler ??

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
kardeşim bayiden alınan n8 telefonlarda scandinavia tarzı bi cfw yüklü. anna güncellemesini ovi suite ile yükle için rahat olsun mükemmek ve çok kullanılışlı. ama belle ise mükemmel ötesi. mesela ben kurtuluş üstadımızın hazırladığı en son sürüm belle 0609 kullanıyorum ve senin şu anki n8'in ile benim kullandığım arasında dağlar kadar fark var. sana basitce şöyle izah edeyim. sen şu an ankaragücü'sün. anna yükleyince galatasaray oalcaksın ama belle yükleyince barcelona'ya dönüşecek telefonun. esprili oldu ama anladın bence sen :)

23palulu23

23palulu23

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bayiden alınan n8 telefonlarda scandinavia tarzı bi cfw yüklü. anna güncellemesini ovi suite ile yükle için rahat olsun mükemmek ve çok kullanılışlı. ama belle ise mükemmel ötesi. mesela ben kurtuluş üstadımızın hazırladığı en son sürüm belle 0609 kullanıyorum ve senin şu anki n8'in ile benim kullandığım arasında dağlar kadar fark var. sana basitce şöyle izah edeyim. sen şu an ankaragücü'sün. anna yükleyince galatasaray oalcaksın ama belle yükleyince barcelona'ya dönüşecek telefonun. esprili oldu ama anladın bence sen :)

kardeşim çok sağol yorumun ve benzetmen için. Şu anda telefonumda anna yüklü. Senin dediğin bu cwf yi yüklemenin bir resimli anlatım veya anlatım var mı ? Çünkü 5800 da çok yapardım bu hack işlemini ama n8 de hiç bir bilgim yok. Tekrar çok sağol yorumun için...

atakan25

atakan25

Üye
hack için modifikasyon bölümünden yapabilirsin işlem çok kolay

betoner

betoner

Üye
kardeşim çok sağol yorumun ve benzetmen için. Şu anda telefonumda anna yüklü. Senin dediğin bu cwf yi yüklemenin bir resimli anlatım veya anlatım var mı ? Çünkü 5800 da çok yapardım bu hack işlemini ama n8 de hiç bir bilgim yok. Tekrar çok sağol yorumun için...

Kurtuluş arkadaşımızın cfw leri iyidir. Aylardır kullanmaktayım. Linkde kurulumu detaylı bir şekilde yer almaktadır.
http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi..._111-030-0609-turkce-01-01-2012-a-576700.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt