kcr
Üye
bunu neye göre söylüyosun sen anlamıyorum bu htc wildfire ın özelliklerine bak telefon androidli nokia 700 ün işlemcisi htc wildfire ın iki katı ben android yüklenir demiyorum ama biraz usturuplu sallayın sallarken çalışırsa ağır çalışır diyosun yapılmamış bişey için fikir yürütmeyi bırakın
ben zaten yapılır demiyorum ama boş konuşmayın diyorum ben olaya donanım olarak bakıyorum farkettiysen sen sadece android üzerinden konşmuşsun boş boşAndroid derken, her sürümün kendine göre donanım gereksinimleri farklıdır. Android'in hangi sürümünü kullanıyor o HTC Wildfire? Sürüm ikiyle güzel çalışabilir, yükleyebilirsen yükle bakalım 4.2 sürümünü ne yapıyor?
İkincisi; N8'de Android çalışsa bile hangi sürümüyle stabil ve hızlı çalışacak? 2.3 mü? Fantastik bir şey olur.
Üçüncüsü; sürücü desteğini kim verecek? Nokia'nın vermeyeceği kesin. Geliştiriciler mi yazıp destek sağlayacak?
Dördüncüsü; konuyu açan arkadaş genel olarak Nokia cihazları ya da 700'ü değil N8'i örnek vermiş. Sen de N8 üzerinden örnek verirsen duvara konuşmamış olursun.
Beşincisi; bak sen de yapılmamış bir şey üzerinde fikir yürütüyorsun, fark ettin mi?
ben zaten yapılır demiyorum ama boş konuşmayın diyorum ben olaya donanım olarak bakıyorum farkettiysen sen sadece android üzerinden konşmuşsun boş boş
n9a android yakında geliyor, 808 n8 ve E7 içinde yapmayı düşünüyorlar...fotoğrafıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kaynak?
symbian paylaşım grubunda ilyas abi paylaştı şuan kendisi rusyada alexey ile birlikte. Ayrıca fotoğrafı dikkatli incelersen ilyas yazıyorandroid olabilmesi için telefon hafızası en az 8 gb olmalıymış. Duyurusu aynen şöyle;
Herkese Merhaba;
DUYURU;
bugün itibari ile N8, E7, 808, icin android portuna başlamış bulunmaktayız,
Calışmalar ; alexey, CoDeRuS, e-yes (bizim tarafımızdan) devam edecektir,
Bitiş hızı geliştiricinin boş zamanlarına göre devam edecektir
Şimdilik bukadar.
İlerleyen zamanlarda (linux,debian) portu icinde mücadele verilcektir.
uan n9 icin 4.2.1 portu bitme aşamasında
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kendi cihazımdan görüntü
n8,E7,808 icin sonuc ne olursa olsun tarafımızca bildirilecektir.
şuan rusyadayız alexey,ile beraber
hayırlı olsun
bu n9 android bağımsız bir rus geliştirici tarafından zaten portlanmıştı siz ayrı olarakmı portladınız ?
olayı tam bilmiyorum grupta paylaşılan şeyleri yazdım. ilyas abi rusyada şuan alexey ile birlikteymiş sanırım dediğin rus geliştirici o olmalı
evet az önce internetten baktım alexey roslakov muş herhalde ismi
sen grupla ilgili habarleri nerden alıyosun?
facebookta nokia belle destek ve paylaşım grubu diye bir grup var
facebook.com/groups/330214847034241
bu arkadaşalr kendileri portlamaya çalışıyorlar sözüm ona fakat n9 fabrika çıkışlı android portlanmış tır.
n8 yada 808 gelince bu mümkün değil keşke böyle bir şey olsa fakat gerek donanımsal olsun gerek yazılımsal olsun bu mümkün değil.
sistemleri çok farklı.
bu arkadaşalr kendileri portlamaya çalışıyorlar sözüm ona fakat n9 fabrika çıkışlı android portlanmış tır.
n8 yada 808 gelince bu mümkün değil keşke böyle bir şey olsa fakat gerek donanımsal olsun gerek yazılımsal olsun bu mümkün değil.
sistemleri çok farklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?