Nokia N8 Alacağım Arkadaşlar Tavsiye Eder Misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 Alacağım Arkadaşlar Tavsiye Eder Misiniz?
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere bu ay ya da en geç önümüzdeki ay Nokia N8 alacağım. Kullanan arkadaşlar varsa olumlu ya da olumsuz yorumlarınızı bekliyorum. Ürünü oldukça inceledim. Sadece bir kaç kişi yazılım hatası olduğunu söylüyor onun dışında çoğu kişi memnun sanırım. Aranızda kullananlar varsa diye konuyu açtım sizlerden de yardım bekliyorum.

Teşekkürler.

Starsley

Hiç bi problem yok kardeşim ben param yetişmediğinden c7 alıcam inş n8 yerine alabiliyosan hiç tereddüt etme al

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
ben bir yerden para bekliyorum geldiği an beklemeden koşacam nokia shopa al al al

Neverex

Üye
Benim çok beğendiğim bir telefon.Tavsiye ederim. :oke:

OğuzcanAbi

Üye
al :ehe

borasezer

borasezer

Üye
1000 tl ye alabileceğin en kaliteli ve en kullanışlı bir tel hiç düşünmeden al derim n8

Jomolocco

Jomolocco

Üye
n8 alcagina biraz daha biriktir iphone4 al emin ol n8i 5e katlar

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
Benim çok beğendiğim bir telefon.Tavsiye ederim. :oke:

1000 tl ye alabileceğin en kaliteli ve en kullanışlı bir tel hiç düşünmeden al derim n8

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

n8 alcagina biraz daha biriktir iphone4 al emin ol n8i 5e katlar

Hocam iphone4'ü de çok inceledim nedense o telefon benim pek hoşuma gitmiyor. Evet iphone4'ün de çok güzel özellikleri var ama nedense nokia'dan vazgeçemiyorum. :) Özellikle N8'in kamerası ve video çekim kalitesi iphone'lara göre kat kat daha üstün diye tahmin ediyorum.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
nokia 25 fps iphone 30fps + retina display yani ekran cozunurlugu n8den iki kat fazla ondan 12mpye qldanma derim

mirach61

mirach61

Üye
nokia 25 fps iphone 30fps + retina display yani ekran cozunurlugu n8den iki kat fazla ondan 12mpye qldanma derim

Kamera aynı olsun diyelim
n8:1000 tl
Iphone4:+2000 tl

bencede değmez kardeş.N8 harika bi cihaz

Starsley

Arkadaşım iphone 4 ün n8 e göre tabiki çözünürlüğü yüksek ama 2 kat deil abartmışsın 2 kat olsa 1200 lerde olması lazım :)

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
İnternette telefonları karşılaştırdım. Birisi diyor ki iphone 4 daha iyi bir diğeri yok N8 daha iyi :) vallahi aklım karıştı bugün itibari ile.. :S

Utku

Utku

Üye
n8 al lllllll

korayduruhan

korayduruhan

Üye
Seçim senin şahsi kararındır. Yanlışıyla, doğrusuyla. Ancak N8'i gerçekten tavsiye ederim. Verdiğin paranın her kuruşunu hakkediyor, ki alırsan sen de anlayacaksın ne demek istediğimi. Bir mal veya hizmet satın alırken para/performans oranı vardır. Yani verdiğin paranın ne kadar karşılığını alabiliyorsun satın aldığın şeyden. Bana sorarsan (ki ben Nokia'nın pazarlamacısı değilim) N8 al derim.

jubax

Üye
Kesinlikle n-8 tavsiye ederim ama 2 tane, biri servisteyken diğerini kullanmak için. Benimki 35 gündür Teleservice'de sonsuz döngü denilen arıza sebebiyle değişim cihazı bekliyor.

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
Utku™;3179327' Alıntı:

Seçim senin şahsi kararındır. Yanlışıyla, doğrusuyla. Ancak N8'i gerçekten tavsiye ederim. Verdiğin paranın her kuruşunu hakkediyor, ki alırsan sen de anlayacaksın ne demek istediğimi. Bir mal veya hizmet satın alırken para/performans oranı vardır. Yani verdiğin paranın ne kadar karşılığını alabiliyorsun satın aldığın şeyden. Bana sorarsan (ki ben Nokia'nın pazarlamacısı değilim) N8 al derim.

Sağolun arkadaşlar yorumlarınız için

Kesinlikle n-8 tavsiye ederim ama 2 tane, biri servisteyken diğerini kullanmak için. Benimki 35 gündür Teleservice'de sonsuz döngü denilen arıza sebebiyle değişim cihazı bekliyor.

2.ye ne gerek varki hocam :) zaten bu telefonlar eğlence amaçlı alıp kullanılacak. Bende teknoloji hastası olduğum için şimdiye kadar değiştirdiğim telefonları hatırlamıyorum. İphone 4'dü büyük ihtimalle eledim çünkü küçüklüğümden beri Nokia kullandım nokia'da vazgeçmek istemiyorum. Hayırlısı olsun diyelim büyük ihtimalle bir aksilik olmazsa bu ay sonu siparişi vereceğim. Sonuçları buradan yazarım artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt