Nokia n8 açilmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BreakerZote

BreakerZote

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n8 açilmiyor
Telefonu Kapatıp Açtım Açılışta Telefon Başlatma Hatası Lütfen Satıcınıza Danışın Diye Bir Uyarı Çıkıyor Formatladım Downgrade Yaptım Yine Aynı :S

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Geçmiş olsun.birde dead flash at.kesin açılması lazım

ANIL

ANIL

Admin
Hard format ve dead flash atın mutlaka açılması lazım...

hizan

hizan

Üye
Telefonu Kapatıp Açtım Açılışta Telefon Başlatma Hatası Lütfen Satıcınıza Danışın Diye Bir Uyarı Çıkıyor Formatladım Downgrade Yaptım Yine Aynı :S

dead ile kesin açılıyor yapamasan bana özelden pm at yardımcı olayım.

burakkk97

Üye
sim kartini cikarip dener misin bi

- - - Eklendi - - -

ne alaka demeyin bende de olmustu

burakkk97

Üye
:allalla:

BreakerZote

BreakerZote

Üye
    Konu Sahibi
Downgrade Yedi Bu Seferde Telefon Boot Ekranında Duruyor Reset Atıyor Sürekli

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
En yeni sürümü yüklemeyle dene Belle'nin şuan TR Variant 6'sı var onu dene olmazsa kendi paylaştığın S^4 Xeon'u dene. Belle'ye pek sıcak bakmasamda Xeon işini görür gibi. Refurbish'le gitsin. Hiç çözüm olmamasından iyidir bence!

ANIL

ANIL

Admin
Downgrade Yedi Bu Seferde Telefon Boot Ekranında Duruyor Reset Atıyor Sürekli

Scandinav sürümünü yükledikten sonra telefon açılmaz. Onun üstüne yüklemek istediğin sürümü flash atman gerekiyor.

BreakerZote

BreakerZote

Üye
    Konu Sahibi
En yeni sürümü yüklemeyle dene Belle'nin şuan TR Variant 6'sı var onu dene olmazsa kendi paylaştığın S^4 Xeon'u dene. Belle'ye pek sıcak bakmasamda Xeon işini görür gibi. Refurbish'le gitsin. Hiç çözüm olmamasından iyidir bence!

Denemediğim CFW OFW Kalmadı Sorun Çözülmesi İçin PKEY YADA MXKEY Le Jaff lanması Security Failed Error Gösteriyor

veliahht

veliahht

Üye
skandinavidia yı atınca 14.2 sürümü at üstüne en son 22.14 at sanırım açılır...

BreakerZote

BreakerZote

Üye
    Konu Sahibi
Derdi Büyük Telefonun Baktırdım Bugun Simlock Fail SuperDongle Fail Security Fail Geriye Kalan Tek Imei Sağlam 150 Tl İstediler :/

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Derdi Büyük Telefonun Baktırdım Bugun Simlock Fail SuperDongle Fail Security Fail Geriye Kalan Tek Imei Sağlam 150 Tl İstediler :/

Geçmiş olsun, ne diyelim olur bölye!

Benzer bir sorun yani titreme ve açılmama benim başıma geldi scandinavia ile halletmiştim! Neyse madem cihaz fail oldu konuşmak bile hata!

Tekrar geçmiş olsun ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt