Nokia N8-00 Belle Video Çekimi Yardım Lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Nokia N8-00 Belle Video Çekimi Yardım Lütfen
Nokia N8-00 Belle telefonumda Flaslı Video Cekemiyorum. Bi Türlü Bulamadım Flas acmayı yardım edermisiniz

[ENGİN]

Üye
video çekim modundayken altta ampül simgesine dokun üzeri cizgısız olmalı sonra kayıt butonuna bas

video çekerken sadece kırmızı ışık yanar. Normal flashtan bahsediyorsan o xenon olduğu için ve sürekli yanık kalabilen bi ışık olmadığı için videoda kullanılamaz.

[ENGİN];5233855' Alıntı:
video çekim modundayken altta ampül simgesine dokun üzeri cizgısız olmalı sonra kayıt butonuna bas

katıldığımı beyan ederim

u_cosar

Üye
[ENGİN];5233855' Alıntı:

aynen

[ENGİN]

Üye
video çekerken sadece kırmızı ışık yanar. Normal flashtan bahsediyorsan o xenon olduğu için ve sürekli yanık kalabilen bi ışık olmadığı için videoda kullanılamaz.

benim bildiğim diğer tellerdeki gibi el feneri olarak kullanamıyorsun

[ENGİN];5233922' Alıntı:

benim bildiğim diğer tellerdeki gibi el feneri olarak kullanamıyorsun

el feneri olarakta kullanılamıyor ama videoda da kullanılamıyor. Video çekerken gece sadece kırmızı ışık kullanılıyor.

[ENGİN];5234035' Alıntı:

kırmızı bizde de yanıyor ama aydınlatma amaçlı değilki kırmızı ışık

aynen aydınlatmıyor da zaten. De bu fotoğraf çekerken ilk başta kırmızının yanma sebebi nedir renkleri düzene mi sokuyor yoksa odaklanmayı mi kolaylaştırıyor

[ENGİN]

Üye
çekim yaptığinı gôsteriyor

KarakayA67

Flash aclmyrkı onda vıdeoda kırmzı ısık yanyo sadce

N8 de xenon flash olduğundan sürekli olarak açık kalmaz led flash lar gibi,sadece patlama yapar.

Konu Sahibi
E gece Vidyo cekemiyosak ne anlamı kaldı :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...