ELECTRONİC
Üye
-
Konu Sahibi
-
Şu anda güncelleme tavsiye ederım msj sıkıntısını tamamıyla ortadan kaldırdı dez avantaj yok desem yeri var yükleme için telefondaki yazılım güncelle veya nokia software updater kullanılabılır iyiforumlar byelecrtonic arkadasım öncelikle tesekkür ederim...benim telefonun surumu 30.019 yeni sürümün bazı dezavantajları varmıs yinede güncellememizi tavsiye edermisiniz?yoksa bu mu kalsın bi sonraki sürümü mü bekleyelim?
tamam güncelledim teşekkürler yararı olduŞu anda güncelleme tavsiye ederım msj sıkıntısını tamamıyla ortadan kaldırdı dez avantaj yok desem yeri var yükleme için telefondaki yazılım güncelle veyaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızkullanılabılır iyiforumlar by
Önemli değil dostum hayırlısı olsun iyi forumlar bytamam güncelledim teşekkürler yararı oldu
arkadaşlar bence n79 çok güzel bir telefon gerek kullanım gerekse özellik yönünden bir sorun var tek sertifika sorununu bir çözemedim programları yüklemek uğraştırıyorŞu anda güncelleme tavsiye ederım msj sıkıntısını tamamıyla ortadan kaldırdı dez avantaj yok desem yeri var yükleme için telefondaki yazılım güncelle veya nokia software updater kullanılabılır iyiforumlar by
Toprağım bnm konularımı bir incele bu program tema ve oyunların hiç biri sertfika istemez yeterki biraz araştır hepsini goreceksın n79 için hack e gerek yok aslında butun gereklı program tema lar zaten ve crackli güle güle kullan sımdıden ...arkadaşlar bence n79 çok güzel bir telefon gerek kullanım gerekse özellik yönünden bir sorun var tek sertifika sorununu bir çözemedim programları yüklemek uğraştırıyor
Battal baktın ve hallettin sanıyorum N79 kullananlara bi soru bundan sonra yeni sürüm çıktı mı ?bi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?