Nokia N79 Yeni Versiyon 32.001 Hayırlı olsun(Yenilikler burada)

Sponsorlu Bağlantılar

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N79 Yeni Versiyon 32.001 Hayırlı olsun(Yenilikler burada)
Ewt arkadaslar Nokia n79 ve n85 uzerınde calısmaya devam edıyor N79 İçin yeni versiyon 32.001 yayınlandı yenılıkler ise su sekılde Mesajlar menüsündeki mesaj açmadaki kasmada gozle gorulur fark seri geçişler bütün uygulamalar son surume yukseltılmıs kamerada duzelme fark edılıo fakat gece cekımı hala olumsuz mahalesef bu kameranın cekım kadraj acısından kaynaklı bir hata çok saçma aslında tasarlayan mühendıse ne kadar saydım bir bılse :D müzik calarda kaydırma olayı tam rayına oturmus navi tekerlegındekı takılmalar gıderılmıs zil sesi şiddeti daha net ve yüksek hafıza kartı cıkartılıp takılınca daha seri topluyor cıhaz kendını şu ana kadar bunlar keşfedildi yenıleme gelecektır arkadaslar incelıyorum daha tekrar 32.001 Hayırlı olsun ELECTRONIC MİXED BY--N79 :naughty: :oke:

• Beğen
Tepkiler: frk uzn, anl_tr ve ilyas006

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Ewt ekleme geldı hemen bu versıyon nokianın battıgının resmidir rezalet duzeltmeden cok hataalrla dolu bı versiyon ekran ısıgının salakca lank dıe sonmesi bekleme modunda cıhazda kılıtlenme donma vb.. navideki nefes muhabbetı kafasına gore yanıo camera tusu beklemede etkısız kılınmıs durumda tema vb.. uygularken kasmalar baya bı ugrasıor cıhaz yenı muahbbetler cıkartırsam yazıcam bi ksı de yorum yapmaz ama olsun ne etcez gari bole bu işler by

yaparoglan

Üye
evet az önce yükledim ve ben de de ekran renginin kendiliğinden değişmesi ve kendiliğinden titreme ye geçmesi gibi sıkıntılar mevcut

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Kendiliğinden titreme olayı sensoz kaynaklıymıs beyler eğer soğuk bi yerde bulunuosanız o anda cıhaz titriyomus nasıl iş bende anlamadım çok ciddiyim bu konuda bu gun denedim sensor kapalı ama işe giderken soğuktan cıhaz basladı tıtremeye dedım arayan soran mı var yok elıme aldım bıraz ısıttım durdu bazen kafasına ara ara tıtrıo fılan bu nokia yı ben o kadar savundum ama yane harbi rezil ettıler cıhazı helal olsun ekran kararma muhabbetı bende sıkıntı yok onu ayarlardan degıstırırsınız sıkıntı olmaz sensorden kaynaklı oda ama bu ısık sensoru by:oke:

snowtiger

Üye
wala arkadaslar nokia artık isi boslamaya basladı telefonun 5 gününde media tusu düstü servise gnderdim yapılıp geldi bu seferde hafıza kartı yerine geçmıo hayda bi daha gnder düzeltip gndermisler bu seferde nefes yanmıo yani anlasılan ne teknik servislerde hayır war nede nokia da artıq

hitaf01

Üye
arkadaşım bendede aynı sorun vardı bunu temalardan tema deyiştir seçeneyini kapalı tutarsan düzeleceyini düşünüyorum

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Aynen dediklerınıze katılıyorum nokia hem yazılım hemde donanımsal olarak artık bitti yeni şeyler beklemekte haklıyız symbıan öldü yeni şeyler arıyor ınsan artık ondada donanım sorunları zaten olmazsa olmazı her seferınde bi arıza cıkıcak ki nokia mutlu olsun bi tane eksıksız sağlam bi cıhaz cıkarsalar dişimi kırıcam ama nerdeeeeeeeeeee:oke:

DxTR90

DxTR90

Üye
elecrtonic arkadasım öncelikle tesekkür ederim...benim telefonun surumu 30.019 yeni sürümün bazı dezavantajları varmıs yinede güncellememizi tavsiye edermisiniz?yoksa bu mu kalsın bi sonraki sürümü mü bekleyelim?

dardi

Üye
arkadaşlar yeni sürümü nasıl yükleyeceğiz

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
elecrtonic arkadasım öncelikle tesekkür ederim...benim telefonun surumu 30.019 yeni sürümün bazı dezavantajları varmıs yinede güncellememizi tavsiye edermisiniz?yoksa bu mu kalsın bi sonraki sürümü mü bekleyelim?
Şu anda güncelleme tavsiye ederım msj sıkıntısını tamamıyla ortadan kaldırdı dez avantaj yok desem yeri var yükleme için telefondaki yazılım güncelle veya nokia software updater kullanılabılır iyiforumlar by:oke:

DxTR90

DxTR90

Üye
Şu anda güncelleme tavsiye ederım msj sıkıntısını tamamıyla ortadan kaldırdı dez avantaj yok desem yeri var yükleme için telefondaki yazılım güncelle veya kullanılabılır iyiforumlar by:oke:
tamam güncelledim teşekkürler yararı oldu:D:D

by_samci

by_samci

Üye
tıtremeler bendede oldu ama benim sıkıntım bambaşka yeni version yùkledıkten sonra cihaz hafıza kartı şifresı istiyo ben hatırlamıyorum şifre kırmak ıçin program lazğm ama java

bahadırgelen

Üye
32,001 sürümü kullanıyorum hiç bir sıkıntı çekmiyorum arkadaşlar yeni sürüme güvenin

es026

Üye
Bende hiç sıkıntı çekmemekteyim bilginize...

zx6r

zx6r

Üye
bende güncelledim hemen

emre026026

Üye
Şu anda güncelleme tavsiye ederım msj sıkıntısını tamamıyla ortadan kaldırdı dez avantaj yok desem yeri var yükleme için telefondaki yazılım güncelle veya nokia software updater kullanılabılır iyiforumlar by:oke:
arkadaşlar bence n79 çok güzel bir telefon gerek kullanım gerekse özellik yönünden bir sorun var tek sertifika sorununu bir çözemedim programları yüklemek uğraştırıyor

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bence n79 çok güzel bir telefon gerek kullanım gerekse özellik yönünden bir sorun var tek sertifika sorununu bir çözemedim programları yüklemek uğraştırıyor
Toprağım bnm konularımı bir incele bu program tema ve oyunların hiç biri sertfika istemez yeterki biraz araştır hepsini goreceksın n79 için hack e gerek yok aslında butun gereklı program tema lar zaten ve crackli güle güle kullan sımdıden ...:oke:

battalgazi58

Üye
bi bakalım

Üst Alt