Nokia n79 tuş kilidi tuşu..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fahrivs

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n79 tuş kilidi tuşu..
Merhabalar.1 hafta önce n79 satın aldım.Bildiğiniz gibi telefonun üst kısmında bir tuş kilidi tuşu bulunmakta.Telefonumun tuş kilidinin yalnızca burdan açilip kapanmasını istiyorum.Yani klasik şekilde açilmamasini yalnız bu tuştan açilip kapanmasını istiyorum.Acaba telefonun böyle bir özelliği var mi?Eğer varsa gerçekten çok işime yarayacak.O kadar aramama rağmen bulamadim.Yardımcı olabilirmisiniz?

bekirbirim

bekirbirim

Üye
Merhabalar.1 hafta önce n79 satın aldım.Bildiğiniz gibi telefonun üst kısmında bir tuş kilidi tuşu bulunmakta.Telefonumun tuş kilidinin yalnızca burdan açilip kapanmasını istiyorum.Yani klasik şekilde açilmamasini yalnız bu tuştan açilip kapanmasını istiyorum.Acaba telefonun böyle bir özelliği var mi?Eğer varsa gerçekten çok işime yarayacak.O kadar aramama rağmen bulamadim.Yardımcı olabilirmisiniz?
hayır bu mümkün değil

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ayarlardan tuş kilidi kapatılmıyor mu?

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Ayarlardan tuş kilidini tabii ki de kapatabilirsin

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Olanaksız dostum

fahrivs

Üye
    Konu Sahibi
Tuş kilidini kapatmak ayrı bişey tuş kilidinin sadece yukarıdaki tuştan açılması apayrı bişey siz beni anlamamışsınız.

Birde birşey daha sormak istiyorum.WLAN dan ağları taradığım zaman çok güzel buluyor fakat bağlan dediğimde kontor gidiyor.Yani beni direk ücretli internete yönlendiriyor.Bunu nasıl düzeltebilirim?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim otomatik tuş kilid ayarlarından o saniyeli kısmı kaldırır "yok" ayarkarsan olur bir bak oraya..ayarlardan güvenlik ayarlarında olması lazım...

_hidalgo

Üye
Arkadaşım yapılamıyor. Ben de aynısını denedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt