Nokia N79 | Temmuz 2009 Garantili | Sorunsuz Kutusunda | Ankara İçi | 430 TL veya 5800xm Takas

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
darkdevilgs

darkdevilgs

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N79 | Temmuz 2009 Garantili | Sorunsuz Kutusunda | Ankara İçi | 430 TL veya 5800xm Takas
Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Ankara içi yüz yüze satılıktır.Özellikleri ;

Kutu içereği tamamen aynıdır.Hiç bir şey eksik değildir.
Akıllı kapaklar duruyor.
En ufak çizik bile yok.
Temmuz 2009 genpa garantisi vardır yani 18 ay daha garanti söz konusu.
Rengi siyahtır. [ akıllı kapaklar > gri > turkuaz gibi :) ]
3 aylık hediye navigasyonu aktif edilmemiştir.Siz kullanırsınız.

Bu özellikte Nokia N79 sadece 430 TL ! veya
aynı koşullarda (1.5 yıl garantili, sorunsuz, kutu içeriği eksiksiz vb.) 5800xm ile takas olabilir.

Görüşmek isteyen arkadaşlar mail adresini veya telefon numarasını bırakırsa ben ulaşırım.

Şimdiden teşekkür ederim.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Nokia 6120 Classic ile üzerine para vererek takasa girermisin ? Ankaranın neresindesin ? Birde telefonun fotoğraflarını çekerek koyabilirmisin ? Eğer anlaşırsak yüz yüze görüşebiliriz.

darkdevilgs

darkdevilgs

Üye
    Konu Sahibi
5800xm haricindeki telefonlarda takas düşünmüyorum.Eğer direk nakit bir şekilde alırsanız olur.Bu şekilde kabul ederseniz msn üzerinden konuşuruz.Fotoğraflarını felan gösteririm.

--------------- Ekleme ---------------

Benim telefonum ile aynı koşullarda olan 5800xm ile takas olabilir Ankara 'dan.

donjuan07

Üye
5800 ım 2 aylık ama bı sorun var msj yazarken dokunmatık panelını catlattım cok sert bastm 45 lıraya yapıyolar sıfır aldım daha tamır gormedı actrıp yaptrmadım benı o kadar ufak sey rahatsız etmıyor kullanıyorum n79 cep telefonunla takasa gırebılırız fark verırım msn adresım [email protected] kayseriliyim ayrıca

valla sitede bıtane adam bulamadım dogru duzgun hep yan cızıyor alacam tamam anlasıyoz yok ailem yok bisey sacmalayıp duruyolar o kadar sohbet edıyoruz ınsanlarla tamam dıyoz sonra ne oluyo anlamıyorum bıse buluyolar kardes telın uzerınde belkı 1 2 goremedıgım kılcal cızık vardır ben goremedım daha 2 aylık yanı sen bilirsin alacak olursan takasa gırelım yoksa satma taraftarıda degılım severek aldım son zamanlar n79 hastalıgı basladı bendede tıpı sadece ozellıgı degıl pek bakmıyorum sen bilirsin dedigim gibi karar senin

darkdevilgs

darkdevilgs

Üye
    Konu Sahibi
5800 ım 2 aylık ama bı sorun var msj yazarken dokunmatık panelını catlattım cok sert bastm 45 lıraya yapıyolar sıfır aldım daha tamır gormedı actrıp yaptrmadım benı o kadar ufak sey rahatsız etmıyor kullanıyorum n79 cep telefonunla takasa gırebılırız fark verırım msn adresım [email protected] kayseriliyim ayrıca

valla sitede bıtane adam bulamadım dogru duzgun hep yan cızıyor alacam tamam anlasıyoz yok ailem yok bisey sacmalayıp duruyolar o kadar sohbet edıyoruz ınsanlarla tamam dıyoz sonra ne oluyo anlamıyorum bıse buluyolar kardes telın uzerınde belkı 1 2 goremedıgım kılcal cızık vardır ben goremedım daha 2 aylık yanı sen bilirsin alacak olursan takasa gırelım yoksa satma taraftarıda degılım severek aldım son zamanlar n79 hastalıgı basladı bendede tıpı sadece ozellıgı degıl pek bakmıyorum sen bilirsin dedigim gibi karar senin

Yok kalsın sağol.

donjuan07

Üye
peki saol cok ararsın boyle musterı hayırlı aksamlar dilerim 45 lıray taktırır kullanırım uzerıne n95 8lık n79 alırım para konusunda sıkıntım yok

darkdevilgs

darkdevilgs

Üye
    Konu Sahibi
peki saol cok ararsın boyle musterı hayırlı aksamlar dilerim 45 lıray taktırır kullanırım uzerıne n95 8lık n79 alırım para konusunda sıkıntım yok

Hı hı evet ararım sen kafanı takma işine bak 45 tl 'ye yaptır kullan o zaman.

gokhan_5516

gokhan_5516

Üye
Kardeş bende 5800 xm var red. 27.12.2009 da aldım 1 ay bile olmadı takas düşünürsen ara konuşalım 05467996875

darkdevilgs

darkdevilgs

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bende 5800 xm var red. 27.12.2009 da aldım 1 ay bile olmadı takas düşünürsen ara konuşalım 05467996875

Telefondan ulaşmaya çalışırım ama internet üzerinden daha rahat olur bence.

donjuan07

Üye
n79 aldım 380 e kvk kutulu fıyatta dus bıraz dahada arkadaslar alsın ıhtıyacı olan

gokhan_5516

gokhan_5516

Üye
bnde 5800 var kardeş sen nerelisin bna n79 lazım takas etmek ister misin 1 aylık telefon çok temiz 05467996875 ara konuşalım kesin

americanboy

americanboy

Üye
msn [email protected] sıfır gibi 2 aylık tüm aparatları kutu fatura 8 gb hafıza kartı hepsi 2 aaylık tel daha kafa kafaya düşünürsen olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt