Nokia N79 Paket Veri Hatası, Nasıl Paket Veri (GPRS) Bağlantısı Kurabilirim

Sponsorlu Bağlantılar

ThuMs

ThuMs

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N79 Paket Veri Hatası, Nasıl Paket Veri (GPRS) Bağlantısı Kurabilirim
arkadaşlar yeni N79 aldım çok iyi bi telefon N95 8GBtan iyi hatta.. ama bir türlü internete bağlanamıyorum,Haritalar ve internet'e giriyorum,bağlanıyor diyo daha sora paket veri: Paket veri bağlantısı yok diyo. öğrendim ki paket veri GPRS demekmiş. yeni GPRS bağlantısı nasıl kurabilirim,N79 kullananlar yardımcı olurlarsa sevinirim:):heyo:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hangi operatöre bağlıysan onun sitesine gir ordan telefonuna uygun ayarları iste yada..sitede settings wizard adlı programı bul kur ve ayarlarını yaptır.muhtemelen telefonunda da vardır..

ThuMs

ThuMs

Üye
    Konu Sahibi
settings wizard var ordan halletmeye çalıştım olmuyo.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Gprs den internete bağlanırsan cok para ödersin bu Wlan değilki aman dikkatli ol.

İlle bağlanayım dersen sim kartı sök tak otomatik gelir zaten.Hattın hangisi ise ismiyle GPRS ve Wap ayarları otomatik gelir.

frestasta

frestasta

Üye
bendede N79 var Wlan dan bağlanamıyorum hemde kendi kablosuz bağlantıma. Mac adresini dahi girdim ama bağlantı ortalarında "ağ geçiti cevap vermiyor" yazıyor ne yapmam gerek

--------------- Ekleme ---------------

bendede N79 var Wlan dan bağlanamıyorum hemde kendi kablosuz bağlantıma. Mac adresini dahi girdim ama bağlantı ortalarında "ağ geçiti cevap vermiyor" yazıyor ne yapmam gerek

krasblade

krasblade

Üye
aha valla aynı sorun bendede var arkadaşlar bilen varsa bi el atarsa sevinirim.

KiDMaN

Üye

Bendede Olmuştu Hard Format At Duzelir

namres

namres

Üye
arkadsm ben hard format attım hala ağ gecidi cevap vermiyor diyor
:(

BEŞİkTaş_ÇRş

Üye
arkadaslar ltfn yardm mobiltv uygulamasından link geldi ağ gecidi cevap vermio dio ama normalde WAP a girio

OMEROMER66

Üye
kablosuzda ağ geçidi cevap vermiyor diyor sebebi ne yardım lütfen

zere99

zere99

Üye
Bilmiyorum valla

Üst Alt