Nokia N79 Oyun Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fadikme

fadikme

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N79 Oyun Sorunu
arkadaşlar N79 telefonumda N-Gage uygulaması gayet iyi çalışıyodu.. sonra açılmamaya başladı.. nasıl oluyo derseniz, şöyle ki; N-Gage'e tıklıyorum, yukarıda yuvarlak dönüyor, sonra yuvarlak gidiyor, n-gage açılmıyor.. N-Gage'i kaldırdım normal oyun yükledim ama onda da aynı şeyler oluyor.. lütfen yardım edebilir misiniz???

askadavet

Üye
onu bilmiyorum bn de sana bise sorcam n97 de internette video izleyemiyorum yardım edersen sevinirim

fadikme

fadikme

Üye
    Konu Sahibi
kullanmadığım için bilemeyeceğim :D

blackdream666

Üye
arkadaşlar ben daa yeniyim..öncelikle cok güzel bi site olmuş..benim sorunum wlan dan internete bağlanamıyorum..evdeki modemi gorup ağ bağlantısı bulunamıyor diyo bunun sebebi ne olabilir..bide bu sitede tavsiye edilen programları nerede bulabiliriz..şimdiden cok tesekkrler..

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
ya bura soru sorma yeriş değil cevaplama kısmı sizde sorularınızı forumumuzda araştırıp yoksa yeni nir konu açın.Dostum senin isorununda olmasının sebebi bence iki şeyden ben n73 kullanıyorum o hatayı bazen benim tel yapıyor ama benim telde 15mb boş ram var ve bu yüzden bazen açmıyor ve rami boşaltmak zzorunda kalıyorum sendede böyle bir sorun olsa gerek fakat bildiğim kadarıuyla n79 un rami yüksek.Sen iyisi rehberi felan yedekleyip bi format çek.Formattan kasıt tel hafızasına reset çek.

gokhan_de

gokhan_de

Üye
skyfire nin web tarayıcısını yuklersen n97 de ınternetten video izleme sorununu cozmus olursun

f_rkn

Üye
n-gageyi silmişin webe girip n-gage .com dan dowload et ve kur bnde aynı srunu yaşadım

galatasaray..08

Üye
internetten yeni n-gage programı indir açar bnde de N79 war bnde de aççılmıordu ama yeni sürüm indirince açldı yeni oynlarda yükledim:D

batudinho39

batudinho39

Üye
ngage programını sil tekrar yükle ve pips at telefon tekrar çalıştır :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt