Nokia N79 nasıl bir telefon? Sizce almalımıyım. Sizin Önerileriniz neler?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

devileagle

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N79 nasıl bir telefon? Sizce almalımıyım. Sizin Önerileriniz neler?
Nokia N79 almayı düsünüyorum sizin tavsiye edebileceginiz telefonlar var mı?

futbol123

futbol123

Üye
harika bir telefon almanı tavsiye ederim

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Mükemmel bir telefon.. Kesinlikle al Fiyat/Kalite bakımından en iyi telefonlardan.

devileagle

Üye
    Konu Sahibi
piyasada telefonu bulamıyorum telefon artık üretilmiyomus bunun nedeni ne olabilir?

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Üretilmiyormuymuş Neredeyse bütün teknolojik marketlerde var ama .

devileagle

Üye
    Konu Sahibi
sadece darty de bulabildim oda siyahini teknosada saturn de mediamarktta vatan da felan hicbirinde yok ayrıca nokia shoplarda felan da yok

fthh07

fthh07

Üye
Süper bir telefon :oke:

EFECEL

EFECEL

Üye
karizma bir telefon istiyosan E75 te dusunebılırsın

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Ankara'da Electro Worldte var.Ben gördüm dün.

barbaros17

Üye
ilk çıktığında aldım ama memnun değilim 3 oldu telefon kafayı yedi ne fotolar ne oyun hiç bişi kalmadı n73 vardı daha önce n79 dan daha iyiydi bana göre....

The CoRRe

The CoRRe

Üye
bnce al derim süper bi telefon bide sn nerde oturuyosun şehir olarak n79 yok diyosunda turkcell bayilerinde var hep????

aLone

aLone

Üye
tuş takımı güzel deği ve sesi diğer telefonlara göre az .bende vardı n79 fakat o kadar para verip sesin az olması insanın canını sıkıyor.

Dj_iBoLee

Dj_iBoLee

Üye
Dostum cok mükemmel telefon. ben 1 senedir kullaniyorum gerek fotograf bakimindan gerek program bakiminda her turlü etkinlige sahip türünün tek örnegi neden dersen 3 arka kapak secenegi var hangi rengi takarsan ekran temasi bu rengi alir ayni mini bilgisayar gibi arkadaslarim begenmisdi aldigimda ve inanmassin tam 3 arkadasa daha aldik hatta en son bulamadiydik burda konu acmisdim n79 araniyor diye bakabilirsin konularimda var bu 5+1 boofer bile bagla telefona bu kadar sekilli yani kisa yol özelligi tek tus buda ayri bi özelliklerinden saymakla bitmez tavsiye ediyorum ...

jeki01

jeki01

Üye
selam.
1 sendedir kullanıyorum bir kere arıza verdi.
Tuş takımından. başka bir sorunla karşılaşmadım.
5800, N97 mini kullandım ama N79 değişik bir telefon.
tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt