Nokia n79 kutusunda siyah. Wifi,3g,5mp kamera

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
black months

black months

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n79 kutusunda siyah. Wifi,3g,5mp kamera
Evet arkadaşlar telefonumdan çok memnunum ama pc ye parça alıcam o yüzden satıyorum özellikleri 5mp flaşlı camera wifi,3g,görüntülü konuşma,mp3,mp4 dvix film oynatıcı özelliği vs.SON EKLEME TELEFON KUTUSUNDAVERİLECEKTİR TV KABLOSU,SARJALETİ,KULAKLIK,BELGELERİ,OVİ DVDSİ VS. 2 GB HAFIZA KARTIDA DAHİLKART İÇERİĞİ. (OPERAMİNİ,EBUDDY,YOUTUBE,GOOGLE MAPS,MAÇKOLİK,FİFA 11,ANGRYBİRDS,MİLLİONAİRE CİTY VS ) CİDDİOLAN MAİL ATSIN RESİMLERİ MAİLDEVERİRİM.([email protected])(05385752684) FİYAT 199 TL İSTANBUL İÇİ ELDEN TESLİM

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
resim koymak zorundasınız. Hayırlı satışlar. :)
Not: Wi-fi gerçekten çok kuvvetli. :)

black months

black months

Üye
    Konu Sahibi
Sağol kardeşim telefondan girdiğim için resim koyamadım ama en kısa zamanda koyucam

black months

black months

Üye
    Konu Sahibi
SON EKLEME TELEFON KUTUSUNDA VERİLECEKTİR TV KABLOSU,SARJ ALETİ,KULAKLIK,BELGELERİ,OVİ DVD Sİ VS. 2 GB HAFIZA KARTIDA DAHİL KART İÇERİĞİ. (OPERA MİNİ,EBUDDY,YOUTUBE,GOOGLE MAPS,MAÇKOLİK,FİFA 11,ANGRY BİRDS,MİLLİONAİRE CİTY VS ) CİDDİ OLAN MAİL ATSIN RESİMLERİ MAİLDE VERİRİM. ([email protected])(05385752684)

_emax_

Üye
elimde 2. El nokia n73 var. Kutulu aksesuarlı. N79 arıyorum. Takas dersen üste fark verebilirim. Senin telefonda kutu içeriği ve garanti mevcut mu? Sahibnden.com ilan no: 57369340

black months

black months

Üye
    Konu Sahibi
Telefon kutusunda verilecektir kutu içeriği sarj,kulaklık,usb,tv kablosu,4gb hafıza kartı ovi dvd si garantisi bu ağustosun 3 ünde bitti telefon kılıfında kullanılmıştır sıfırdan farksız EMAX KARDEŞ N73 + 100 TL VER OLUR BİLİYOSUN N73 LER FAZLA PARA ETMİYE

black months

black months

Üye
    Konu Sahibi
resim yüklendi

safakk34

safakk34

Üye
çok ucuz be yaa

black months

black months

Üye
    Konu Sahibi
acil satmak zorundayım 250 desen 2. el bi telefon için fazla 199 tl bence iyi bir fiyat bayğıda özelliği var modem olarak kullanma falan merak eden google yazsın n79 die

jeki01

jeki01

Üye
199 tl bence çok ucuz bir fiyat.
3 sene N79 kullandım çok özelliği olan bir telefon, bu fiyatı duyunca şaşırdım.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Fiyat çok iyi. Inşallah alıcı çıkar. :)

black49

Üye
kardeş sen n79'unu sattın mı? satmadıysan benim n95 düz var. istersen takas edebiliriz. çok temiz,orjinal kulaklık,orjinal şarz cihazı,orjinal kılıfları ve orjinal tuş takımı var.düşünüyorsan tlf 05413346438.çabuk yoksa satacam...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt