erenakil
Üye
Nokıa n79 dan habersiz gönderilen mesaj sorunu
arkadaşlar n79 telefonuma sürekli maxicepten yeni programlar yükledim denedim sildim.bi arada sertifika almak için borpaya kayıt yaptırdım sadece emeı limi sonradan hack yapmaktan vazgeçtim ondanmıdır emin değilim ama telefon fatura ayrıntısını incelediğimde bilmediğim bir türkcell numarası ve bir ingiltere numarasına mesaj gitmiş ingiltereye bir defa türkcell 05338124918 numarasına 10 defa farklı bi hat takıp arada sırada raporları kontrol ettiğimde diğer hattımdanda mesaj gittiğini farkettim ne gittiği belli değil sadece rapor geliyo ve detayda gözüküyo müşteri temsilcisiyle defalarca konuştum ve cihazdadır sorununuz dediler.ve bu türkcell numarasını google da tarattırdığımda çince bir site açıldı türkçeye çevirdiğimde pek bişey anlamadım ama bu numaralar listesinin korsan arama sms dinleme gibi şeyler içerdiğini gördüm.benim emei lim çince bi siteden sertifika almak için kayıtlı zaten onunla ilgili bir sorunmu yoksa virüs müdür çözemedim.bu türkcell numarasını defalarca aradım hep meşgul.eğer böyle sorunu olan varsa yada bu sorunu çözebilecek birileri lütfen cevap yazın bu konuda çok yardıma ihtiyacım var.