Nokıa n79 dan habersiz gönderilen mesaj sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erenakil

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa n79 dan habersiz gönderilen mesaj sorunu
arkadaşlar n79 telefonuma sürekli maxicepten yeni programlar yükledim denedim sildim.bi arada sertifika almak için borpaya kayıt yaptırdım sadece emeı limi sonradan hack yapmaktan vazgeçtim ondanmıdır emin değilim ama telefon fatura ayrıntısını incelediğimde bilmediğim bir türkcell numarası ve bir ingiltere numarasına mesaj gitmiş ingiltereye bir defa türkcell 05338124918 numarasına 10 defa farklı bi hat takıp arada sırada raporları kontrol ettiğimde diğer hattımdanda mesaj gittiğini farkettim ne gittiği belli değil sadece rapor geliyo ve detayda gözüküyo müşteri temsilcisiyle defalarca konuştum ve cihazdadır sorununuz dediler.ve bu türkcell numarasını google da tarattırdığımda çince bir site açıldı türkçeye çevirdiğimde pek bişey anlamadım ama bu numaralar listesinin korsan arama sms dinleme gibi şeyler içerdiğini gördüm.benim emei lim çince bi siteden sertifika almak için kayıtlı zaten onunla ilgili bir sorunmu yoksa virüs müdür çözemedim.bu türkcell numarasını defalarca aradım hep meşgul.eğer böyle sorunu olan varsa yada bu sorunu çözebilecek birileri lütfen cevap yazın bu konuda çok yardıma ihtiyacım var.

sawass

sawass

Üye
yapmış olduğunuz işlem illegal bir işlemdir 3. parti yazılımlardan kaynaklıda olabilir telefonda problem olsaydı rehberinizden herhangi bir numara çekmesi gerekiodu mantıklı düşününce telefon kendisi bir numara türetip yurtdışı kaynaklı bir numaraya msj çekmez bilginize

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bazı programları yüklerken bi numaraya sms gönderebiliyo

erenakil

Üye
    Konu Sahibi
sabahın 6,30 unda göndermiş bazen mesaj ben o saatte program falan yüklemedim teli kullanmadım bile arkadaşlar.numarayı nette tarattırınca çince bir site çıkıyo ve türkçeye çevirdiğimde üç kağıtçılık vs gibi şeyler yapan numaraların listesi veriliyo bi inceleyin.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim telefona hard format at..forumda nasıl atılacağı vardı..büyük ihtimal virüs bulaşmış..hatta hafıza kartını da biçimlendir..

aLone

aLone

Üye
format at geç

erenakil

Üye
    Konu Sahibi
attım arkadaşlar defalarcada yaptım söylediğiniz şeyleri.ama yine gönderiyo.acaba yüklediğim programlarlamı ilgili anlayamadım.bütün yüklediğim programlarda bu siteden indirdim ve kurdum.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hafıza kartını da biçimlendirdin mi?

sawass

sawass

Üye
*#7370# ile soft format at hafıza kartınıda bi kart okuyucuyla bilgisayara takıp biçimlendir bide şunu kontrol et telefona başka bir sim kart tak dene bakalım kolay gelsin

erenakil

Üye
    Konu Sahibi
başka sim kartta gönderdi arkadaşlar servise gönderdim bakalım ne diyecekler

nickimnickim

nickimnickim

Üye
aynı sorunu n97 model telefonumda bende yaşıyorum. lütfen yardımcı olun.

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Telinizde irc chat programı varsa o gönderiyor benimde başıma geldi.

erenakil

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ben sercise gönderdim geldi tel artık göndermiyo mesaj önceden garmin yüklüydü tekrar yüklemedim belkide ondandır bilemiyorum servise bi gönder gelincede öyle her programı yükleme

metinbestil

Üye
benim tel de gönderiyor. her hard formattan sonra gönderiyor. sanırsam my nokia ya yeni telefon modelini bildirmek için gönderiliyor. telefonum n97.

sevemem

Üye
bende de 5800 var..garmin yukledim..bende de ayni numaraya mesaj gidiyor..kontur olmasa dahi gidiyor anlamadım...nokia sanirim..

vatan88

Üye
Kardeşim sen üye olmusun bak telefondan my nokia menüsüne gir üyeliği iptal de ozaman sorun çözülür bidaha msj atmaz iyi akşamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt