barisakkaya
Üye
-
Konu Sahibi
-
n79 4gb satın aldım arkadaşım 3 kapagın jelatınlerı cıkmamıs kulaklıklarının paketı acılmamıs 17 ay garantili...kvk.faturalı..butun aksesuarları ve kutusu var hıc kullanılmamıs gibi ve fiyatı duyunca gülebilirsin..320 tl + kapıda odeme...fiyatlar boyle..
o paraya 0 5800 alırım daha iyi
bı sıte yada ne yolla aldıgını soleyebılırmısın.320 tl cıvarı garantılı n79 almayı dusunuorum...bu konudakı arkadas ıcın hevesle baktım amacok ıstemıs ... yardımcı olursan sevınırım
--------------- Ekleme ---------------
alınabılır bı fıyat verırsen anlasabılırz kardesımıı satıslar ..ama bu paraya soyle soleyım 510 yt ıle 650 arası sıfırı var
bı sıte yada ne yolla aldıgını soleyebılırmısın.320 tl cıvarı garantılı n79 almayı dusunuorum...bu konudakı arkadas ıcın hevesle baktım amacok ıstemıs ... yardımcı olursan sevınırım
alınabılır bı fıyat verırsen anlasabılırz kardesımıı satıslar ..ama bu paraya soyle soleyım 510 yt ıle 650 arası sıfırı var
sen yınede ındırım dusunursen haberdar et benı4 yılda bı tel alırım heves ettım :P
n8 cıkarsa 325 sozum olsun demıssınbunun ıcınde tsk ler ama ne sen zarar et nede ben bole kar edeyım hakkını solersın gucum yeterse anlasırız ıı satıslar
hayır satılmadısattınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?