barisakkaya
Üye
Nokia N79 Beyaz__Ayrıca 4 kapak kırmızı beyaz yeşil kahverengi
Telefon değiştirmek için satmayı düşünüyorum takas da düşünüyorum yalnız n97 beyaz düşünüyorum takasta telefonumu 500 sayarım telefonun satış fiyatı ise 450 pazarlıksız uçuk gelebilir ama cihazı görmeden konuşmamak lazım
telefonn 13 ay daha garantisi mevcut faturalı tüm aparatları kutusu mevcuttur.Telfonun özelliklerini bilen biliyordur zaten bu telefonun alıcısı da bilmeden araştırmaz gerçekten ilgilenen arkadaşlar mesaj atarlarsa sevinirim
telefonn 13 ay daha garantisi mevcut faturalı tüm aparatları kutusu mevcuttur.Telfonun özelliklerini bilen biliyordur zaten bu telefonun alıcısı da bilmeden araştırmaz gerçekten ilgilenen arkadaşlar mesaj atarlarsa sevinirim
YALNIZCA ANKARA

sıfır cihaz fiyatları göz önünde bulundurulduğunda 450-500 liranın üzerine maximum 150-200 tl daha koyunca gayet güzel cihazlar alınabiliyor.. sakın yanlış anlama satış baltalamak gibi bir amacım yok benim, sadece eğer satılmasını istiyorsan fiyatı 3xx li fiyatlara çekmende yarar var.. sürç-ü lisan ettiysem affola, hayırlı satışlar diliyorum..

cok ıstemıs ... yardımcı olursan sevınırım