Nokia N79 Beyaz__Ayrıca 4 kapak kırmızı beyaz yeşil kahverengi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

barisakkaya

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N79 Beyaz__Ayrıca 4 kapak kırmızı beyaz yeşil kahverengi
Telefon değiştirmek için satmayı düşünüyorum takas da düşünüyorum yalnız n97 beyaz düşünüyorum takasta telefonumu 500 sayarım telefonun satış fiyatı ise 450 pazarlıksız uçuk gelebilir ama cihazı görmeden konuşmamak lazım
telefonn 13 ay daha garantisi mevcut faturalı tüm aparatları kutusu mevcuttur.Telfonun özelliklerini bilen biliyordur zaten bu telefonun alıcısı da bilmeden araştırmaz gerçekten ilgilenen arkadaşlar mesaj atarlarsa sevinirim

YALNIZCA ANKARA

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Uzun zamandan beri N79 arıyordum. Bende Ankarada oturuyorum. İlanın başlığını görünce bir heyecanla açtım. Ama ilandaki fiyatı görünce kızma bana Oha dedim. Satmak istediğin cihaz istersen hiç kullanma. Birkere 2.El statüsüne girdiyse uçuk bir fiyata satamazsın. Gerçekten uygun fiyatlı ise anlaşma yapıp almak için ilanını açtım ama yok asla 2.El telefona 500 TL para vermem. Kimsenin vermesinide istemem... Hayırlı satışlar...

barisakkaya

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın üstat yalnız o fiyatı takasta karşı taraftakiler cihazlarının 2.el olduğnu unutup değerinden fazla fiyat biçiyorlar o yüzden böyle yazdım yoksa 500 tl ye satamayacağımı ve saçma bir fiyat olduğunu biliyorum

KarizmaTurk

KarizmaTurk

Üye
351 TL'ye bu cihazı satabileceğinizi düşünmüyorum. 350 TL max. bu cihazın ederi. Kişi 350 TL'den rahatlıkla bir cep telefonu mağazasından da bu cihazı alır.

barisakkaya

Üye
    Konu Sahibi
O zaman ordan alır arkadaşım telefonu alıcak olan, zorla satan yok ki alıcısı varsa çıkar ben zaten ille de satmaya niyetli değilim n8 veya n900 düşünüyorum şimdilik takasa giderim en fazla satıcaksam da iyi bir fiyata satmalıyım ki elimde para olsun diğer telefonlar için bu 1 2.side forum n73 e 350 isteyen dahi varken ben bu cihaza 3.. rakamlara asla gelmem.Cihazıma güveniyorum herhangi bir sorun asla vermedi garantiye asla gitmedi ve kapakları da mevcut beyaz telefona gidebilicek hoş kapaklar elimde var 8gb hafıza var ne bileyim bunlar da telefonum için artılarıdır:kahve::tşk:

chronicmaniac

Üye
usta kutulu kapakları jelatinli garantisi devam eden N79 aldım.. 4 GB hafıza kartı vardı yanında.. kulaklığının poşedini dahi ben açtım.. o derece bi cihazdı ve 350 liraya satın aldım ankaradan.. dün de 300'e N82 aldım aynı temizlikte.. evet N79 çok güzel bir telefon orası ayrı.. Hatta bence nokia'nın ürettiği en iyi cihaz diyebilirim.. Fakat 450-500 tl ciddi anlamda uçuk.. Bununla birlikte ismini vermek istemediğim bir forumda yine ankaradan petrol siyahı bir N79 var.. herşeyiyle seninkisinin aynısı ve fiyat 400 lira.. bunları göz önünde bulundurmanı tavsiye ediyorum.. illa satılsın demiyosun onu da okudum.. ama bu fiyata da bu cihazı alıcak adamı alnından öperim ben.. :) sıfır cihaz fiyatları göz önünde bulundurulduğunda 450-500 liranın üzerine maximum 150-200 tl daha koyunca gayet güzel cihazlar alınabiliyor.. sakın yanlış anlama satış baltalamak gibi bir amacım yok benim, sadece eğer satılmasını istiyorsan fiyatı 3xx li fiyatlara çekmende yarar var.. sürç-ü lisan ettiysem affola, hayırlı satışlar diliyorum..

barisakkaya

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın arkadaşım da geçen sahibinden sitesinde bi ilanda birisiyle pazarlığa çıktık benm cihazı 350 saydım adam 600 n97 veriyo ama takasta cihazı 750 sonra 700 saydı üste 400-3500 istedi artırdı yani bu yüzden acayip keyfim kaçtı böylelerini görünce ben de böylesine uçtum diyebilirim :) fiyat çok saçma farkındayım ama takas olmadıkça cihazı vermeyi düşünmediğim için takas fiyatı çekiyorum diyebilirim hani taksta üste 100-150 koyacak kadar saçma bir hareketle karşılaşmamak için ben de aklımca aradaki farkı kapatıyorum işte asıl niyetim n8 o da gelir gelmez atlıyacak kadar saf değilim önce maxicep sağolsun forumdan incelemeyi düşünüyorum sorunlarını artılarını eksilerini sonra alıcam zamanında n79 da önce çok hata yaptım alırken ama maxicep sayesinde n79 gibi bir telefonum oldu o kadar süredir tek bir arıza yavaşlama program sorunu yaşamadım maxicepin katkısı çok büyüktür bunda emeği geçen arkadaşlara da teşekkürü borç bilirim.Bu ilanımı da daha çok takas düşünen arkadaşlara açtım satmaya niyetim yok ama elimde 6300 2 hat kullanan biriyim dokunmatik telefona heves sardım n97den başlayıp denemek istiyorum sadece saygılar:bye2:

Emre-45

Emre-45

Üye
fiyat yuksek

barisakkaya

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan :ehe

Kingmortall

Kingmortall

Üye
o paraya 0 5800 alırım daha iyi :box

cambazzx

Üye
n79 4gb satın aldım arkadaşım 3 kapagın jelatınlerı cıkmamıs kulaklıklarının paketı acılmamıs 17 ay garantili...kvk.faturalı..butun aksesuarları ve kutusu var hıc kullanılmamıs gibi ve fiyatı duyunca gülebilirsin..320 tl + kapıda odeme...fiyatlar boyle..

bı sıte yada ne yolla aldıgını soleyebılırmısın.320 tl cıvarı garantılı n79 almayı dusunuorum...bu konudakı arkadas ıcın hevesle baktım ama :( cok ıstemıs ... yardımcı olursan sevınırım

--------------- Ekleme ---------------

alınabılır bı fıyat verırsen anlasabılırz kardesım :) ıı satıslar ..ama bu paraya soyle soleyım 510 yt ıle 650 arası sıfırı var :)

barisakkaya

Üye
    Konu Sahibi
o paraya 0 5800 alırım daha iyi :box

Al o zaman bilader bana şimdi 5800 N79 karşılaştırtması yaptırma hayırlı günler:bye2:

bı sıte yada ne yolla aldıgını soleyebılırmısın.320 tl cıvarı garantılı n79 almayı dusunuorum...bu konudakı arkadas ıcın hevesle baktım ama :( cok ıstemıs ... yardımcı olursan sevınırım

alınabılır bı fıyat verırsen anlasabılırz kardesım :) ıı satıslar ..ama bu paraya soyle soleyım 510 yt ıle 650 arası sıfırı var :)

Arkadaşım ben satmak niyetinde değilim n8 çıksa 350 ye direk vericem zaten asıl amacım o fiyatta takas için takasta da bazıları fiyat koyuyo ben de o yüzden böyle bir fiyat yazım n8 çıksın sana direk 325 sözüm olsun:oke:

ilgin için teşekkürler usta ellerin dert görmesin densizliğin daniskası arkadaş resmen:bann::oke:

Bu arada arkadaşın N79 üretilmiyor uzun zamandır 0 bulmak zahmetli sanırım baya bir kaç kişiden öyle duymuştum:hmmm

Bu arada arkadaşın N79 üretilmiyor uzun zamandır 0 bulmak zahmetli sanırım baya bir kaç kişiden öyle duymuştum:hmmm

cambazzx

Üye
sen yınede ındırım dusunursen haberdar et benı:) 4 yılda bı tel alırım heves ettım :P

n8 cıkarsa 325 sozum olsun demıssın :) bunun ıcınde tsk ler ama ne sen zarar et nede ben bole kar edeyım :) hakkını solersın gucum yeterse anlasırız :) ıı satıslar

barisakkaya

Üye
    Konu Sahibi
sen yınede ındırım dusunursen haberdar et benı:) 4 yılda bı tel alırım heves ettım :P

n8 cıkarsa 325 sozum olsun demıssın :) bunun ıcınde tsk ler ama ne sen zarar et nede ben bole kar edeyım :) hakkını solersın gucum yeterse anlasırız :) ıı satıslar

Eyvallah arkadaşım teşekkürler bi çıksında hele bi şu n8 :oke::bye2:

cambazzx

Üye
sattınızmı

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Sanırım ürünü satmadınız. Aradan bir hayli zaman geçmiş ve ürünün şuan ki fiyatı nedir ? Eğer uygun fiyat verirseniz talip olabilirim. Ankaradayım elden alabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt