Nokia N79 Akıllı Kapak Özelliğini Nasıl İptal Edebiliriz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

orhunyazar

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N79 Akıllı Kapak Özelliğini Nasıl İptal Edebiliriz
Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi akşamlar diliyorum. Foruma yeni kayıt oldum ve yeni bir N79 kullanıcısıyım.

Sizden sorum ben telefonuma yeşil kapak taktım ve temada otomatikmen yeşil oluyor. Tamam eyvallah güzel bir özellik ama benim sevdiğim başka bir tema ve onu indirip uyguluyorum. Memnunum her şey yolunda derken telefonu açıp kapayınca telefonun teması yeşil oluyor.

Kısacası ben bu kapak özelliğini nasıl iptal edebilirim. Aydınlatırsanız çok seviniceğim.

snowtiger

Üye
arkadasım temalar baslıgı altında tema degistir diye bi yer var oraya gir kapalı yap :)

faruk_8503

Üye
kapağın üzerinde bulunan 4 adet noktacık var oraya bir para bantı yapıştır sorun kalamaz

alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye
Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi akşamlar diliyorum. Foruma yeni kayıt oldum ve yeni bir N79 kullanıcısıyım.

Sizden sorum ben telefonuma yeşil kapak taktım ve temada otomatikmen yeşil oluyor. Tamam eyvallah güzel bir özellik ama benim sevdiğim başka bir tema ve onu indirip uyguluyorum. Memnunum her şey yolunda derken telefonu açıp kapayınca telefonun teması yeşil oluyor.

Kısacası ben bu kapak özelliğini nasıl iptal edebilirim. Aydınlatırsanız çok seviniceğim.
menüye gir araçlar klasöründen ayarlara gir genele gir kişileştirmeden temalara gir ve tema değiştirden hayırı seç tamamdır.

jeki01

jeki01

Üye
kapağın üzerinde bulunan 4 adet noktacık var oraya bir para bantı yapıştır sorun kalamaz

biz Türkler harika çözümler buluyoruz.
Her kapağa yapcazmı?
yoksa telin üstündekine yapsak olurmu? :ehe :ehe :ehe
arkadaşlar yukarıda anlatmış.
:ehe

sirdas_28

Üye
para bandı hahahah :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Paranoya

Paranoya

Üye
Aynen para bandı yapıştır sorun kalmaz :ehe:

UGR94

Üye
para bandı ne yaaaaaa tema ayarları > tema değiştir > kapalı

fmazlum

Üye
para bandı ilginç...:))

SilentOne

SilentOne

Üye
para bandı süper fikirmiş yha

asım hulusi

asım hulusi

Üye
Türk'ler pratik zekada bir numara ya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt