nokıa n79-165tl

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
besim.farhan

besim.farhan

Üye
    Konu Sahibi
nokıa n79-165tl
arkadaşlar se xperia neo alacağım için telimi satıyorum. orijinal batarya data kablosu 2 tane kapak ve şarj cihazı beraberindedir kutusu ve kullanma klavuzu da var fakat sivas da okuyorum diye orda bıraktım ayrıca yazılımsal sorunlar için jaf programını ve kendi özel program ve oyun arşivimi de veririm. telefonda HİÇBİR YAZILIMSAL SORUN YOKTUR. sadecde hafıza kart yuvasının kapağı yok ve tuşlar kırık(7-8 liraya değiştirilebilir.)
almak isteyen bana pm atsın elazığda oturuyorum(soran olursa diye) isteyene kargo ile de gönderirim.
telefonu hala aktif kullanıyorum çok verimli bir telefon
pazarlık payı vardır alacak olana hayırlı olsun
fotoğraflarda şunlar

- - - Eklendi - - -

cep numaram da şu doğrudan ulaşabilirsiniz
05439735876

mqeen

mqeen

Üye
arkadaşlar se xperia neo alacağım için telimi satıyorum. orijinal batarya data kablosu 2 tane kapak ve şarj cihazı beraberindedir kutusu ve kullanma klavuzu da var fakat sivas da okuyorum diye orda bıraktım ayrıca yazılımsal sorunlar için jaf programını ve kendi özel program ve oyun arşivimi de veririm. telefonda HİÇBİR YAZILIMSAL SORUN YOKTUR. sadecde hafıza kart yuvasının kapağı yok ve tuş takımı kırık(7-8 liraya değiştirilebilir.)
almak isteyen bana pm atsın elazığda oturuyorum(soran olursa diye) isteyene kargo ile de gönderirim.
telefonu hala aktif kullanıyorum çok verimli bir telefon
pazarlık payı vardır alacak olana hayırlı olsun
fotoğraflarda şunlar

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar yok mu kimse? Iyi satışlar bile demedi kimse..

Tuş takımı kırık yani telefonun kasasında sorun varmı ?

besim.farhan

besim.farhan

Üye
    Konu Sahibi
yok kasa tertemiz yeni değiştirdim zaten

- - - Eklendi - - -

sadece tuşlar kırık o da on kapak ile beraber satılıyor hoparlör mikrofon ahize ön ve arka kamera ses düğmeleri şarj vs. Hiçbir sorunu yok..

- - - Eklendi - - -

aparatlar da %100orijinaldir..

- - - Eklendi - - -

fiyatı 150'ye düştü.. Yok mu talipli?

katliam_7789

katliam_7789

Üye
hayırlı satışlar...meraklısının kaçırmaması gerek;)

mehmet_fatal_21

Üye
120ye bırak alayım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt