Nokia N73 uygulamalar kendiliğinden kapanıyor? Ne yapabilirim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N73 uygulamalar kendiliğinden kapanıyor? Ne yapabilirim
uygulamaları arka plana atan tuşa basıyorum ve başka bir uygulama açtığımda bir önceki uygulama kendiliğinden kapanıyor.

Misal, operamini yi açıyorum ve açılması için arka plana atıyorum, sonra başka bir uygulama açıyorum (msn programı) operamini nin kapandığını görüyorum. Çözümü var mıdır?:hmmm

--------------- Ekleme ---------------
sis uygulamarında da bu durum görülüyor

OğuzcanAbi

Üye
ram yetmio ondan kapatıyo

celibar

celibar

Üye
Arka plana kırmızı tuşa basıp atarsan kapanır.bu normal durum.nokia s60v3 ve üstü işletim sistemli modellerde mevcuttur.bunu kapatmak için ared programı kullan.hem kırmızı tuşa basınca kapanmaz hem de kırmızı tekrar basınca açık uygulamalar arasında hızlı geçiş yaparsın.

SilentOne

SilentOne

Üye
menü tusuna bassan kanmaz kırmızıya bastınmmı kapnıyor sadece müzikte kapnmıyr

63urfalım

63urfalım

Üye
uygulamaları arka plana atan tuşa basıyorum ve başka bir uygulama açtığımda bir önceki uygulama kendiliğinden kapanıyor.

Misal, operamini yi açıyorum ve açılması için arka plana atıyorum, sonra başka bir uygulama açıyorum (msn programı) operamini nin kapandığını görüyorum. Çözümü var mıdır?:hmmm

--------------- Ekleme ---------------
sis uygulamarında da bu durum görülüyor

kardeş menü tuşunu basılı tut kapanmaz

63urfalı

63urfalı

Üye
benim n73 böyle oyurdu soft format vur düzelir

Emremantar

Üye
6630 yada n 73 face vıdo purogramı varmı:ehe

dj eşref

Üye
kardes hem operayı hemde msn yı aynı baglantıyı secersen kapanır bak operayı VODAFONE LIVE yap msn yıde VODAFONE INTERNET yap baglanırken bu 2 uygulamanın baglantı noktası farklı olacak boyle yaparsan uygulamalar kendılıgınden kapanmaz.......eger msn programın Ebuddy se o programı sıl sen Nimbuzzu yukle benden sana tavsıye benım telefonda N73 boyle sorunum yok......

----------Eklendi @ 16:11:48 ---------- Yazıldı @ 16:08:44 ----------

emramantar kardes eger facebooktakı vıdeolara bakmak ıcın program arıyorsan eger şimdilik bolt browser var ancak bu programla bakabılırsın.......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt